Откриха мъртъв охранител на строеж в бившия Партиен дом

Животът

09-07-2018, 11:18

Снимка:

sofiautre

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Близките на момчето търсят истината за смъртта му

25-годишен охранител на строежа на новото Народно събрание в бившия Партиен дом беше открит мъртъв. Той тръгва за нощна смяна в петък следобед и оттогава близките му нямат контакт с него. Впоследствие е открит мъртъв в шахта на строителния обект. Близките му се чудят, какво се е случило и имат съмнения.

„Научих за инцидента на 7 юли, събота. Той отиде на работа на 6 юли, а на следващия ден ние се усъмнихме, че нещо не е наред, защото телефоните му даваха свободно, а той не отговаряше. Свързахме се с неговия работодател и той обеща да провери какво е станало. Когато отиват на място, го намират паднал в шахта. Ние обаче не знаем нито в колко часа това е станало, нито кога са го намерили. И до този момент нямаме информация къде е закаран трупа. Никой от полицията не ни е информирал”, обясни за Нова Телевизия Катя Величкова, леля на загиналото момче.

„На този обект той ходи само нощни смени. Разбрах, че когато инцидентът е станал, той е бил сам на смяна”, каза още Катя Величкова.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен