Джони Деп е обвинен в побой

Свят

10-07-2018, 19:57

Снимка:

Facebook

Автор:

Марияна Толева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Джони Деп шокира феновете си

Нападнал е член от снимачния екип

Джони Деп в обвинен в побой на член от снимачен екип на филм, в който участва. Действието се е развило през април миналата година на снимачната площадка „Град на лъжите“. Грег Брукс е участва именно в подбора на местата за заснемане. След дълъг снимачен ден той е казал, че снимките трябвало да приключат. Дори режисьорът обаче не е посмял да съобщи това на актьора.

След като Брукс е казал на Деп, че спират работа за деня, е получил два удара в гърдите и разбира си няколко словесни обиди. Карибският пират дори е направил оферта на Брукс да му плати 100 000 долара и да го удари в лицето.

В крайна сметка Брукс бил уволнен от екипа, тъй като отказал да подпише документи, че няма да съди компанията, продуцент на лентата.

Брукс е подал съдебен иск срещу Деп, като не е ясно какво обезщетение иска. Мъжът твърди и че актьорът използвал алкохол и наркотици по време на снимките.

Е, това не е първо обвинение срещу холивудската звезда и е поредно дело срещу него. Деп съди бившите сътрудници заради измами, наскоро се разведе, което също мина през шумен съдебен процес.