Ново признание за школата на „Берое“

Спорт

11-07-2018, 10:28

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Берое“ победи „Лудогорец 2“

„Берое“ U17 започна подготовка

Това е директорът на Академията Ивко Ганчев

Още едно признание получи през тази седмица Академията на „Берое“. Школата на „зелено-белите“ вече има свой представител в състава на комисията за детско-юношески футбол към Българския футболен съюз. Това е директорът на Академията Ивко Ганчев.

 Съставът на комисията е обявен на официалния сайт на БФС. Председател е една от легендите на родния футбол Емил Костадинов. Той е член на Изпълкома на футболния съюз и отговаря за юношеските и младежки национални отбори.

 Членове на комисията са още директорът на школата на „Левски“ Даниел Боримиров, директорът на Академията на ЦСКА Стефан Яръмов, директорът на школата на „Славия“ Владо Иванов, директорът на школата на „Лудогорец“ Яков Папарков и директорът на школата на „Литекс“ Евгени Колев. Секретар на комисията е Делян Асенов.

 Така „Берое“ се превръща в едва третия извънстоличен клуб със свой представител в комисията. Ивко Ганчев заема мястото на Емил Спасов, който първоначално бе обявен от БФС като част от комисията. Бившият играч на „Левски“ обаче е и национален селекционер за набор 2004 за Западна България.