Тони Стораро и Доан – новите братя в попфолка /видео/

Представиха своя първи дуетен проект "Братле“

Доан и Тони Стораро лекуват любовната си мъка. Двамата изпълнители представиха своя първи дуетен проект „Братле“ в ефира на ФЕН ТВ и YouTube канала FENTV Bulgaria.
Парчето е посветено на онези, които са зарязани от половинката си – ситуация, добре позната на всички нас. За едни решението на любовните проблеми е да потънат в сълзи и отчаяние, но не и за изпълнителите на Diapason Records. Лекарството, според братлетата, е да полеем  обилно раздялата и да се огледаме за други жени.
„Ако пак ти кажа, колко я желая - удари ме силно, да се осъзная“, призовава Доан към Тони Стораро.
„Айде стига вече, пий да се оправиш. Планът тази вечер е да я забравиш“, отговаря му Човека-глас. „Братле, погледни – пълен е светът с жени. Идеални и да няма, нови има винаги“, добавя още Тони Стораро.
Музиката на парчето е с танцувален характер и е идеалното предложение за летните купони, които тепърва предстоят. В клипа Тони и Доан демонстрират приятелството си и положителното отношение към всяка житейска несполука.
Стораро разказа интересен момент около заснемането на видеото, в който снимачният ден е бил под въпрос.
„Тъкмо слизахме от колата и тръгнахме към студиото, когато зад една колона изскочи черна котка и мина пред нас. Не съм от най-суеверните хора, но това е едно от най-разпространените поверия – че ако такава котка ти мине път, е на нещастие. Къде на шега, къде не, бяхме готови да отложим деня на снимките, но признавам, бях в добро настроение и пренебрегнах случката“, през смях разказва той.
Доан от своя страна не спести суперлативите си към своя колега.
„Тони е голям професионалист. Това е изпълнител, който знае как се работи и прави нещата точно и ясно. Той е най-големият глас в България и за мен възможността да направя дует е него е огромна чест. Като цяло записите и снимките минаха много добре, забавлявахме се. Благодаря на всички, помогнали този проект да се осъществи“, сподели певецът.