Кои пътища в София са затворени за ремонти?

Мисия София

13-07-2018, 15:47

Снимка:

sofiautre

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Предстои да бъдат реновирани още няколко основни булеварда

Сезонът на летните пътни ремонти е в разгара си. В София предстои да бъдат реновирани още няколко основни булеварда.

Продължава асфалтирането на столичния булевард „Тодор Каблешков”. Участъкът ще бъде четирилентов. Предстои на 19 юли да бъде пуснато изцяло движението по него, предава Нова Телевизия.

Понеделник, 16 юли, заради строежа на метрото затварят част от бул. „Пенчо Славейков”. Движението около Медицинска академия ще бъде затруднено. Ще има обходни маршрути.

Предстои Столична община да се срещне с директорите на всички здравни заведения в района, за да се уточни откъде ще влизат линейките на Спешна помощ.

Скоро започва затварянето и на част от бул. „Монтевидео” за разширение, което ще е до ул. „Бояна”.

След месец пък ще бъде затворена една от основните артерии на път за Летище София, а именно Източната тангента. Това ще се случи, когато приключи ремонтът на бул. „Христофор Колумб”.

Вече 80% от бюджета за ремонт на междукварталните улици е свършил. Останали са още малко пари, но не се знае докога ще стигнат те.

За всеки ден закъснение столичният кмет Йорданка Фандъкова обясни, че фирмите ще бъдат глобявани със 75 000 лева за всеки ден. Ако бъде констатирано лошо изпълнение на ремонтите, глобите стигат до 300 000 лева.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"