От утре стесняват движението по бул. „Пенчо Славейков“

Мисия София

15-07-2018, 16:35

Снимка:

facebook

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Причината ще е изграждането на метростанцията от третия лъч при Медицинска академия

От утре (16 юли) стесняваме движението по бул. „Пенчо Славейков“ заради изграждането на метростанцията от третия лъч при Медицинска академия. Използваме това затваряне, за да направим и цялостна реконструкция на бул. „П. Славейков“ от бул. „Прага“ до бул. „Витоша“. Това написа във фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.

От днес е отворена за движение ул. ”Св. Георги Софийски” и е възстановен маршрутът на автобусна линия 604 в посока гара „Искър“ по бул. „Пенчо Славейков“ надясно по ул. „Свети Г. Софийски“, наляво по бул. „Акад. Ив. Гешов“, наляво по бул. „България“ по маршрута си.

Променя се маршрутът на автобусна линия 72 в посока хотел „Плиска“ – по ул. „Свети Георги Софийски“ надясно по съществуващата пътна връзка, надясно по бул. Пенчо Славейков“ и по маршрута си. В посока Западен парк автобусите от линия 72 ще се движат по бул. „Пенчо Славейков“, наляво по съществуващата пътна връзка , наляво по ул. „Свети Георги Софийски и по маршрута си.

Тролейбусите от линии 2, 8 и 9 ще се движат по ул. „Свети Георги Софийки“ към бул. „Прага“ и от там към ул. „Свети Георги Софийски“.