Дневен хороскоп - четвъртък, 19 юли 2018

Хороскоп

18-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е малко сложен, но не толкова лош колкото изглежда. Действително някои неща няма да се развиват според плана или желанието ви, но не е необходимо да се разстройвате. Могат да възникнат несъгласия с колегите на работното място, старайте се да избегнете конфликтите.

     
 

Телец

Днес няма да разполагате с много свобода. Дори да се занимавате с нещо, което харесвате, пак ще трябва да отделите време за скучните нюанси. На първо място е дълга. Няма да е лесно да постигнете успех, но не се отказвайте.

     
 

Близнаци

Началото на деня е успешно и можете да постигнете много, ако не губите времето си напразно. Няма да ви липсва мотивация. Нещата ще се преместят от мъртвата точка, в която се намираха. Важно е да подходите към всяка задача от правилната позиция.

     
 

Рак

Конфликтите на работното ви място може да се отразят зле върху изпълнението на повечето ви задачи. Вашата обидчивост и съсредоточеност върху малките недоразумения няма да ви позволят да вършите ефективно работата си.

     
 

Лъв

Трудно ще се съсредоточите върху работата поради мисли за личните ви проблеми и домашните задължения. Не е нужно да се претоварвате. Не всичко, което сте планирали днес е необходимо да се свърши, затова отложете някои дела за друг ден.

     
 

Дева

Лесно ще да намирате общ език с другите, бързо ще постигнете споразумение за съвместни действия и общи планове. Но не се доверявайте много - не всеки, който сега ви обещава да ви подкрепи ще спази думата си. Освен това съществува опасност да се окажете под влиянието на човек, който използва вашите умения и таланти за свои собствени интереси.

     
 

Везни

Днес потърсете отново себе си. Уединението ще ви помогне. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си развлечение, докато се почувствате отново добре. Подарете си сами този ден!   

     
 

Скорпион

Някакъв забележителен успех едва ли постигнете, но като цяло денят ще е приятен. Бързо ще учите и възприемате нови неща, ще се срещнете и ще се запознаете с нови интересни хора. Не са изключени парични постъпления.

     
 

Стрелец

Днешният ден ще останете затворени в себе си и ще бъдете по-сдържани към околните. Някои от вас даже ще бъдат обхванати от чувство на самота и меланхолия. Събирането с добри приятели може да разчупи леда в сърцето ви.

     
 

Козирог

Напрегнати моменти вероятно ще има, но ще откриете начин да преодолеете всички трудности. Важно е емоциите да се държат под контрол. Ще се уморите по-бързо от друг път. За дома и домакинството ще направите известни разходи. 

     
 

Водолей

Днес сте особено стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи. Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение. Успешни контакти с началството ви.

     
 

Риби

Днес е възможно да изпитате привързаност към някого или да изживеете романтични мигове. Но за това трябва да сте навън сред хората или в приятелска среда, а не да стоите затворени и сами в къщи.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 13:21ч не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Удачно е само за бързи и краткосрочни такива. Бъдете крайно внимателни в  думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашият живот.

След 13:21ч бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на промените, иначе могат да възникнат сериозни усложнения. Може да възродите старите проекти. В този ден могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да възникнат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова трябва да проявят малко повече активност.