Задна ножица, аплодисменти поклон... и Роналдо в Ювентус

Кристиано ще има и отличен финансов комфорт

Задна ножица,  аплодисменти, поклон и Роналдо вече е част от Ювентус.

Всички помнят задната ножица на Роналдо в първия четвъртфинал от отминалата Шампионска лига между Ювентус и Реал завършил 3:0 за гостите от "белия балет".

Веднага след попадението тифозите на Юве, които оценяват хубавите неща във футбола, станаха на крака за това изпълнение и дълго аплодираха.

Кристиано се почувства като на сцена и направи най-естествения дълбок поклон за признанието.



Роналдо е свикнал и на освирквания от чужди фенове, но и на признания. Но така директно и естествено показани аплодисменти отдавна не му се бяха случвали. И това португалеца го запомни.


След като с Реал спечели 13-ата КЕШ/ШЛ, веднага след финала  изненадващо намекна,че може да напусне "Бернабеу". По-скоро това бе ход за увеличаване на заплатата му. Президентът Флорентино Перес не се хвана на този ход.

Но Перес остана изненадан от напускането на треньора Зинедин Зидан след като донесе на Реал три поредни Шампионски лиги.

Последвалите събития с Роналдо и това,че Зизу може да се върне в Юве от октомври като спортен директор навява на мисълта,че френския треньор е подшушнал нещо на Роналдо за Ювентус.


Нищо чудно след време Зидан  да бъде пак треньор на Роналдо,но в Юве.


Ходът на Роналдо засега изглежда повече от точен. За годините си и за трансфера от 100 милиона евро нещата си идват на мястото. Кристиано ще придаде още повече класа на Юве и на Серия А. А миражът напоследък да се спечели Шампионската лига може да стане реалност.