Дневен хороскоп - петък, 20 юли 2018

Хороскоп

19-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Каквито и възможности да ви се предоставят днес, не бива да ги пропускате. В себе си ще направите важни изводи и ще вземете сериозни решения. В отношенията с другите ще постигате лесно съгласие.

     
 

Телец

Денят е благоприятен за дейности, изискващи бързи действия и резултати. Успешно ще приключите въпросите, нуждаещи се от завършване. Интуицията ще ви подскаже най-добрата и изгодна стратегия за вас.

     
 

Близнаци

Може да имате кофти настроение, но това е защото днес сте податливи на чуждите влияния, а не защото идва от вашия вътрешен център. Външните събития също могат да въздействат върху вашия вътрешен мир.

     
 

Рак

Днес усещанията ви са силно изострени. Можете да се окажете възвисени до небето или да пропаднете до самото дъно. Препоръките на звездите са да бъдете особено предпазливи в този период.

     
 

Лъв

Денят е подходящ за самоанализ. Съществува вероятност дълбоко скрити проблеми да изплуват на повърхността. Само правилният подход ще ви помогне да решите тези задачи по най-добрия за вас начин.

     
 

Дева

Днес лесно могат да възникнат противоречия с околните и най-вече с хората, с които работите. Добре е да се въздържате от намеси, даване на съвети или други подобни, защото накрая вие можете да излезете виновни.

     
 

Везни

Денят не е лош. Въпреки това, преди да вземете каквото и да е решение, трябва внимателно да проучите ситуацията, да прецените всички плюсове и минуси. Ако бързате, рискувате да допуснете грешки.

     
 

Скорпион

Луната ви носи емоционален подем и силен импулс към творчески изяви. Съдбата ще срещне някои от вас с обичан човек от миналото. Това е знак, че напълно трябва да се освободите от взаимните разочарования и обиди, които сте си нанесли.

     
 

Стрелец

Време на неразгаданите емоционални тайни. Луната ще провокира вашите емоции, но ще ви даде и допълнително сила да се справите с тях. Трудно ще ви бъде само с промените на настроението ви.

     
 

Козирог

Днес ключовата дума за вас е работа. Помислете какво ви се получава и какво не. Аналитичните ви способности ще ви помогнат да видите всички детайли в подробности. Може да разчитате на подкрепа, ако ви е необходима такава.

     
 

Водолей

В ден като днешния съществува вероятност да се увлечете по мигновена страст. Доверявайте се на вашето вътрешно “аз”. Ако вътрешното ви чувство показва, че има нещо смущаващо, бягайте веднага.

     
 

Риби

Луната движи лъка си върху нежните струни на вашата душа. Някои Риби ще изпитват потребност от защитеност и сигурност. В този ден може да бъдете доста капризни и взискателни към околните.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не изразходвате напразно енергията си. Голямата активност е нежелателна.

Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

След 14:25ч настъпва тежък период. Мнозина могат да започнат да изпитват безпричинни страхове, безпокойство, да имат главоболие, да срещат различни неудачи.