Дневен хороскоп - събота, 21 юли 2018

Хороскоп

20-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Това не е най-благоприятният ден, но се старайте да не се притеснявате. Не подхожда за важни неща. Докато не приключите с всички стари задължения, не поемайте нови ангажименти. Трябва да бъдете по-внимателни при пътуванията, особено ако те са неочаквани и се втурвате да бързате.

     
 

Телец

През днешния ден се постарайте да не изпадате в негативизъм и да запазите нужната доза търпение. Трудностите, които възникват са временни. Може да има някои незначителни проблеми и недоразумения, но те няма да имат сериозни последици, така че не бива да се притеснявате.

     
 

Близнаци

Днес проблемите - емоционални, домашни и финансови - могат да окажат влияние върху партньорските ви взаимоотношения. Денят е подходящ за отмора, срещи с приятели и развлекателни пътувания. Ще намерите много нови впечатления и ярки емоции.

     
 

Рак

Днес ще се повиши вашата емоционалност, ще бъдете лесно обидчиви, както и може да имате усложнения в личния живот заради трети лица. Ограничете контактите, особено с хора, към които не изпитвате искрени симпатии.

     
 

Лъв

Денят е малко вероятно да доведе до сериозни проблеми, но незначителните недоразумения не могат да бъдат избегнати. Лесно ще се поддавате на провокации. Ще ви вълнуват въпроси свързани с противоположния пол.

     
 

Дева

В днешния ден не трябва да имате никакви натоварвания, както физически, така и психически. Избягвайте и прекомерните емоции също. Могат да възникнат трудности, но лесно ще ги преодолеете.

     
 

Везни

Днес е необходимо бързо да реагирате на хода на събитията. “Стегнатост и последователност” е днешният девиз. Бъдете внимателни към околните. Вслушвайте се в чуждото мнение, но уважавайте и своето.

     
 

Скорпион

През деня е необходимо да проявите пълна концентрация и внимание върху това, с което се занимавате. Трябва да се адаптираме към новите обстоятелства, да търсите изход от ситуация, която не ви харесва.

     
 

Стрелец

Наистина е важно правилно да съумеете да организирате деня си и да не бързате да предприемате нищо важно без достатъчно внимателно обмисляне. Благоприятно е само за текущите дела, а сериозните е добре да ги отложите.

     
 

Козирог

Дръжте се по-далеч от хора, които са известни със своята любов към слухове и интриги, такива хора могат да навредят на репутацията ви. Вероятни са приятни изненади и неочаквани важни открития. Благоприятните изгодни оферти и подаръци също не са изключени.

     
 

Водолей

Трябва да бъдете много внимателни и търпеливи. Това е труден ден, но е във вашата власт да преодолеете всички трудности, да избягвате конфликти и загуби, да поддържате добри отношения.

     
 

Риби

Може да се очакват обективни трудности, които биха попречили на дейността ви и плановете. Добре би било да не се претоварвате нито физически, нито емоционално. Ако можете откъснете се от обществото за по-дълго време.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 15:28ч - Важно е да се извършват само тези дела, които не изискват сериозно физическо натоварване. Ето защо, откажете се от измиване на подове, пране на ръце и други такива досадни действия. Подходящ ден за ухажване и грижи на растения и животни. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Избягвайте да критикувате. Вместо това поднасяйте комплименти. Повече хубави думи да излизат от устата ви. Не започвайте да спорите, защото трудно ще стигнете до помирение.

След 15:28ч напрежението постепенно ще започне да спада. Подходящо време за започване на нови дела. Много благоприятно време за събиране или посещение на близки и роднини, за организиране на семеен празник, за съвместен обяд или вечеря.