Трети ден "Балканско веселие" цари във Велинград

Тази вечер пеят Ашли, Румяна Паньова и Драган Коич-Кеба

Велинград е завладян от истински четиридневен празник на 19, 20, 21 и 22 юли с  фестивала „Балканско веселие“. За пръв път градът е домакин на Празника на музиката, мезето и питието на стадион „Чепинец“. Събитието отбелязва 70-годишнината на Велинград и 10 години СПА столица на Балканите.
Целодневната програма предлага във всеки един от четирите дни отлични кулинарни зони,  разнообразни атракциони, творчески работилници, изложения и игри за малки и големи, които ще са на разположение на посетителите. Присъстващите на „Балканско веселие“ могат да видят и чуят на живо най-големите звезди от България и чужбина в различни музикални стилове.
През третата фестивална вечер, 21 юли, събота, на специално изградената сцена на стадион „Чепинец“ любителите на българския фолклор ще могат да се хванат на хорото, защото вечерната музикална програма ще започне с уникалната народна певица Радостина Паньова. След нея за доброто настроение на посетителите ще се погрижи талантливата изпълнителка Румина. Ашли също ще се изяви на сцената във Велинград, където ще изпълни своите най-големи хитове. Почитателите на сръбската музика също ще останат доволни, защото мегазвездата от западната ни съседка Драган Коич - Кеба ще сложи край на вечерта с хитова програма.