Журналистът Наско Атанасов представи книгата си "Моите учители"

София Лайф

21-07-2018, 16:07

Снимка:

bnt.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Ценното в книгата на Наско Атанасов е, че той представя и уникални знания и съвети за конкретни техники

Дългогодишният журналист Наско Атанасов представи книгата си "Моите учители" в клуб "Перото" в НДК. 70 интервюта, взети от началото на новото столетие със световно известни учители по йога, аюрведа, дао, рейки, тибетска и китайска медицина. А нашата камера улови една изненада - вместо в Ню Йорк, тук бяха Ани - една от четирите дъщери на Наско Атанасов със съпруга си Калин - носител на три награди "Еми" за операторско майсторство и продуценство. Самата Ани е продуцент в телевизия в Ню Йорк и снима филм за България, предава БНТ.

Наско Атанасов е йога от 18-годишен. С ведическа астрология се занимава вече 20 години. Ученик е на големия хималайски гуру Свами дев Мурти. И не на последно място е баща на известната ни журналистка Евгения Атанасова от БНТ.

"Моите учители" е първа по рода си книга у нас. Събира в едно духовни прозрения за земния човек и Големия свят на представители на различни учения и школи. За да постигне в напрегнатото си ежедневия съвременният човек хармония със себе си и с природата, като част от нея.

Ценното в книгата на Наско Атанасов е, че той представя и уникални знания и съвети за конкретни техники. Ще се докоснете до дълбоката мъдрост на Свами Дев Мурти - голям приятел на България, Шибендо Лахири, Шри Шри Рави Шанкар - фондацията му "Изкуството да живееш" е добре позната у нас, Норбеков, българският аюрведа лекар д-р Антоанета Заркова, Гал Сасон и други.