Дневен хороскоп - неделя, 22 юли 2018

Хороскоп

21-07-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Жизнената ви активност достига до своята кулминационна точка. Изберете си първо приоритетите за деня и после целенасочените действия. Вашето обаяние ще спомогне да разрешите лесно всякакви конфликти, ако има такива.

     
 

Телец

Опитайте се да ограничите комуникацията. Възможно е всяко активно действие от ваша страна да доведе до конфронтация с другите. С времето трудностите и пречките, които стоят на пътя ви ще бъдат преодолени.

     
 

Близнаци

Всичко, което сте замислили може да се сбъдне. Противопоказни са колективните мероприятия и събиране с повече хора днес. Не приемайте гости. Отдайте предпочитание на спокойната домашна атмосфера.

     
 

Рак

Днес ще трябва да свършите доста неща. В отношенията с членовете на семейството и близките хора са възможни положителни промени. Подновяване на връзката със себе си. Излекуване на болка от миналото, възвръщане на душевния баланс.

     
 

Лъв

На този ден трябва да сте в хармония с енергиите на света и собствената си енергия, вместо да се противопоставяте. Може да се появи във вашето обкръжение човек, който ще ви вдъхнови и който ще вярва във вас.

     
 

Дева

Денят е благоприятен за активен отдих като разходка в парка например. Вашите близки се нуждаят от внимание и грижи, намерете време и за тях. През втората половина на деня е възможно да пристигнат новини.

     
 

Везни

Всяко физическо натоварване или напрегната умствена работа е неблагоприятно. Влиянието на хората, с които ще общувате може да бъде толкова голямо, че да попаднете под тяхната зависимост.

     
 

Скорпион

Днес някое от вашите действия може да се обърне срещу вас. Опитайте в този труден ден да не вземате кардинални решения. Обърнете внимание на здравето. Пълната почивка на открито, комуникацията с природата ще помогне за облекчаване на напрежението.

     
 

Стрелец

Оттеглите се от обществото, отървете се от излишната суета и добре помислете. Това е времето, когато трябва да преразгледате отново обстоятелствата и въз основа на това да вземете своето решение.

     
 

Козирог

Хороскопът за Козирог показва, че не трябва да се напрягате с упорита домашна работа. По-добре е да заемете хоризонтално положение и да гледате някой хубав филм, да четете книга.

     
 

Водолей

Ден за компромис и обединяване на противоположностите, за да се създаде баланс и хармония: ин и ян, тъмното и светлото, съзнателното и несъзнателното. Възможни са любов, страст и романтика в комуникацията с любимия човек. Ден на вдъхновение и в същото време уют.

     
 

Риби

Днес се нуждаете от отговорност в своите действия, както и съпротива срещу изкушенията и съблазните. Може да се занимавате само с най-неотложните неща. Откажете се от шумни партита и срещи с приятели. Най-добре е да прекарате една спокойна вечер със семейството си и децата.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 16:29ч е благоприятно за започване на нови дела. Плановете си може да приведете в действие. Добре е енергията на деня да бъде използвана само за съзидателни и мирни цели. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Денят трябва да се посвети на семейството, но се старайте да не допуснете спорове и разправии помежду си. Всички неприятности, които възникват днес са краткотрайни, не ги вземайте при сърце. Те ще преминат бързо и няма да оставят следа в душата ви.

След 16:29ч вече избягвайте да рискувате. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Това, което се започне трябва да се доведе до край. Противопоказно е да натоварвате зрението – по-малко да се чете, да се стои пред компютъра и телевизора.