Тази вечер IRON MADEN излизат на сцената

Трети и последен ден на рок фестивала "HILLS of ROCK" 2018

Трети и последен ден Пловдив е столица на рока - участие в "HILLS of ROCK" 2018 имат тази вечер рок титаните от Iron Maidon и Judas Priest.

Очакват се над 25 000 човека в Пловдив да присъстват на концерта, а общо за трите дена около 60 000 души. Изключително високо е нивото на участниците. В хотелите няма места – IRON MADEN, SABATON, Judas Priest – имат огромна фенска маса.

Организацията е на изключително високо ниво. От 16,30 всеки ден вратите ще бъдат отворени и ще започва пропускането на феновете. Всеки един ще бъде проверяван и ще получи съответния цвят гривна, какъвто билет има закупен.

Концерт с ди джеи ще има от 00.00 до 4 часа сутринта, за него се продават отделни билети. Ще има специални кухни за артистите, те ще разполагат и с масажисти. 600 души се грижат за спокойствието на всички. Ще има обособени пространства за публиката – около 5-6 пункта за храна и напитки и възможности за продажба на реклами артикули на всяка една от групите, има зона за релакс, къмпинг зона с 250 палатки с душове и тоалетни.

Билетен център има и на място, а пропускателните входове са общо 10.
По 6 групи ще има на главната сцена. В неделя вечер IRON MADEN ще излязат на сцена около 21.15 часа до около 23.15.

За по-добрата организация на пристигащите е предвидено затваряне на западното платно на булевард „Копривщица“ от булевард „Марица“ до „6-ти септември“, където ще може да се паркира.