Седмичен хороскоп за 23 - 29 юли 2018

Хороскоп

22-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече.

През седмицата ще се чувствате бодри, изпълнени със свежи идеи и ясен ум. Ще заемете лидерските позиции сред хората, с които общувате. Актуална ще бъде темата за разходите и доходите. Не много удачен период за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали. Добро време, за да помислите за ново направление на дейност. Ако замисляте промени не се сдържайте, а започвайте да се подготвяте за тях. Обновлението ще ви подейства сравнително добре.

Благоприятни дни- 23, 24, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Телец

Добрите неща сами се случват.

Нарастването на оптимизма ви ще ви активира към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете важни решения по някои въпроси. Добро време за решаване на семейните въпроси и отстраняване препятствията в любовта, но това трябва да стане до петък. Ако положите даже малко усилия, лесно ще хармонизирате дадената област. Резултатите от договорености е желателно да скрепите документално, но проверете преди това всички точки най-внимателно.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Близнаци

Ако няма къде да отидеш, ела на себе си.

Очаква се седмицата да бъде благополучна и спокойна. Отърсете се от всичко, което ви дърпа назад. Ваш е изборът как да постъпите, но нека знаете, че занапред имате алтернативи за действие. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Не губете вяра в доброто, което ви очаква. В далечината се задават добри перспективи. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Ако партньорът до вас ви подкрепи, значи имате правилният човек до себе си.

Благоприятни дни-28, 29

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Рак

Прекалено късно е вече да се предаваш, прекалено рано е да се отказваш.

Позволете на събитията през седмицата да следват естественият си ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Ако има усложнения в делата ще трябва да се възползвате от натрупания си опит. Стремете се към правилното разпределение на човешките и паричните ресурси. Ако имате пътуване са възможни дребни неприятности. Необходимо е да поработите още на равнище компетентност, скромност и надеждност.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Лъв

За добрите актьори няма лоши роли.

В личният ви живот има светли перспективи. Използвайте времето, за да укрепите отношенията с любимия човек. Ако планирате нещо в делови план, ще ви трябва да съберете повече информация. Не игнорирайте възможностите за реклама. Не вземайте решения лекомислено, защото грешките са на една ръка разстояние. Чести пътувания за тези, които са свързани с търговска дейност и посредничество. Нови запознанства и разширение на контактите.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Дева

Не е страшно, че грешим. Страшното е, ако повтаряме грешките си.

Започва благоприятен период за тези, които са готови здраво да поработят. За да успеете във всичко, разпределете работата по степен на важност. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат със симпатия. В личен план сложните ситуации могат да се решат от само себе си. Семейната обстановка изисква сериозни разговори, след което ще ви олекне значително. В приятелска среда ще получите разрешение на някаква лична дилема.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Везни

Мъдрост - това е способността да вършиш добре премерени глупости.

При вас все още ще има отражение на събитията от предходните периоди. Необходимо е да се самовглъбите и да осмислите настоящето. Ревизирайте чувствата, целите си и вижте дали няма да стигнете до по-конструктивно решение какво да правите с живота си, работата и някои хора. Създайте си един по-здравословен режим на съществуване. Постарайте се да има съизмеримост между вашите претенции и възможностите ви. Гледайте по-оптимистично на нещата.

Благоприятни дни- 23, 24, 28, 29

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Скорпион

Първите сто години са най-трудни.

Нещата изглеждат добре. Вашето енергийно възстановяване е част от голямото уравнение. Следва да се избягва голямото напрежение. Успехът ще съпровожда само тези, които използват собствените си способности и талант, а не тези, които разчитат на материалната страна на живота. Прекрасно ще ви се удава самопрезентацията, затова общувайте, запознавайте се, договаряйте се. Постарайте се да избягвате конфронтации с партньора и близките си.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Стрелец

В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.

Започвате седмицата енергични и активни. Лесно ще решите финансовите въпроси, ще срещате поддръжка от страна на другите, може да разчитате на сключването на добри сделки. Не изпускайте своя шанс. Чакат ви добри резултати. Всичко ще става като с магическа пръчица при вас. Засилва се и сексуалната активност. Общуването с децата и близките ви хора значително ще ви накара да се почувствате по-добре, а и ще усетите прилив на нежност и топлота.

Благоприятни дни-28, 29

Неблагоприятни дни- 23, 24

     
 

Козирог

Обещайте пред себе си да правите онова, което обичате и да обичате онова, което правите!

Вашата настройка ще бъде добра през следващите дни. Имате всички шансове да реализирате нови идеи, но само до петък. Използвайте вашето обаяние и шармантност. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. Ако намерите правилният подход, то ще успеете да оправите недоразуменията с партньора си. За свободните представители на знака се откриват добри възможности, стига да не ги пропуснете лекомислено.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 25, 26

     
 

Водолей

Няма път към щастието. Щастието е самият път.

Ще настъпи възобновяване на енергията и оптимизма при вас. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Вашето ангелско търпение започва да ви носи добри резултати в емоционалната сфера. Човекът, който ви обича, ви дарява цялата си обич. Ако проявите правилната тактика, ще успеете да завъртите “колелото на късмета”. Залог за успеха е сътрудничеството ви с правилния човек. Предстоят ви разходи за представителни цели.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни- 28, 29

     
 

Риби

Не се разтваряйте в отрицанието.

Спрете да бягате от реалността. Престанете да се укорявате за несполуките, вместо това опитайте нещо по-различно. Няма място за вайкане. Прощавайте си грешките и се поздравете за постиженията си. Очите на противоположният пол ще бъдат вперени във вас по настойчиво от досега, затова бързо се вземайте в ръце и се вкарайте във форма. Това е един добър стимул за вас. Може да ви споходи желание да промените своя облик, за да изглеждате по-елегантни и ефектни.

Благоприятни дни- 25, 26

Неблагоприятни дни- 23, 24