Дневен хороскоп - вторник, 24 юли 2018

Хороскоп

23-07-2018, 18:32

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят може да бъде нервен и напрегнат, но не  е лош. Бъдете внимателни при работа с документация. Стар познат може да ви потърси за помощ. Възможно е да получите интересно предложение. Не предприемайте големи и важни покупки сега.

     
 

Телец

Денят е неподходящ за важни бизнес срещи и преговори. Стремете се колкото може по-малко да общувате. Зачитайте мнението на другите хора. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

     
 

Близнаци

Нещата, които са насрочени за този ден вероятно ще преминат успешно. Може да си позволите малък риск, но само ако сте убедени, че няма да има последици. Ако имате и най-малкото съмнение, по-добре се откажете.

     
 

Рак

Опитайте се да постигнете целите си като правилно разпределите делата си за деня.  Днес е възможно да почувствате недоволство от себе си или от това, което ви заобикаля. Противопоказно е прекомерното натоварване.

     
 

Лъв

В някои отношения денят ще  е сложен. На семейния небосклон започват да се събират облаци. Не трупайте разочарования в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте сега в противоречия с тях, иначе нещо маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

     
 

Дева

Днес по-добре избягвайте да се занимавате със сложни задачи. Намалете общуването до минимум. Бъдете внимателни при работа с документи и пари. Внимателно четете и между редовете. Не вярвайте на празни обещания и проверявайте цялата информация. 

     
 

Везни

Днес може да имате някои притеснения. Избягвайте делата, които изискват твърде активни действия. Очертава се успех в работата, неприятности в личния живот или обратното. Не разпилявайте силите си. Ако започнете едно дело, довършете го докрай без да се захващате с друго.

     
 

Скорпион

Днес е важно да запазите спокойствие. Съсредоточете вниманието си  върху основните цели и програмата за постигането им. Натрупаната работа не отлагайте повече, ако имате възможност – довършете започнатото. Дръжте емоциите под контрол.

     
 

Стрелец

Това е доста труден ден и за постигането на успех е необходимо много усилия. Избягвайте да общувате с представители на държавните органи и властта. Финансовото положение може да ви създаде трудности. Има голяма вероятност от задръжки в делата ви. 

     
 

Козирог

Днес е по-добре да не предприемате нищо важно. Преди това се консултирате с хора с повече знания и опит. Изпълнени сте със сили и енергия, но дали ще можете да ги приложите в полза на делата си, зависи единствено от вас.

     
 

Водолей

Денят не подхожда за делово общуване и работа с информационни източници. Добре ще е да не започвате да изяснявате отношенията си. Стигне ли се до разгорещен конфликт,  малко вероятно да спечелите.

     
 

Риби

Днес вашите начинания ще бъдат съпровождани  от емоционален подем. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии и още по-малко да претендирате за своите права. Избягвайте финансовите операции във всякакъв аспект.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е мирен и спокоен. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушвате в своите усещания, а не да ги анализирате. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдете милосърдни, за да не бъдете лишени вие от милосърдие. Недопустимо е да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции, да има спорове. Точно обратното, следва да се стремите към покой, уединение, любов към всичко, което ви обкръжава. Не е подходящо времето за хазартни игри, за търговски дела и всичко, което е свързано с материални придобивки. Да не се употребява груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове с изключение на ябълкови. Да не се претоварва сърцето физически и емоционално.

Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня. Нищо не трябва да се предприема или да се започва нещо ново, защото ще бъде напразно и ще донесе само загуби.