Дневен хороскоп - сряда, 25 юли 2018

Хороскоп

24-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Чувствате ли аромата на промените във въздуха? Днешният ден ще промени хода на събитията във важна част от живота ви и най-накрая ще намерите желания вътрешен мир. Конфликтите в ежедневието ви ще се изпарят. И всичко това благодарение на смелите стъпки, които сте направили през последните няколко дни. Ще разберете, че за да промените света, първо трябва да промените себе си.

     
 

Телец

Възбудата се трупаше във вас през последните дни и днес ще й позволите да избухне. Ще покажете своята игрива и безгрижна страна, без да се притеснявате за това, което другите мислят за вашето поведение. Вдъхновявайте се с веселие и страст към живота. Покажете на света колко хубаво е усещането да си в кожата на бика.

     
 

Близнаци

Днес ще решите да говорите само истината и нищо друго освен истината, но вместо да се фокусирате върху негативните последствия от вашето поведение, съсредоточете се върху огромното облекчение, което ще почувствате. Не вдигайте ръце от хората, които обичате, дори когато те не заслужават любовта ви. Бъдете заедно с тях и когато са в най-лошата версия на себе си.

     
 

Рак

Свалете розовите очила и се огледайте! Този ден ще ви покаже, че не всичко е толкова перфектно във вашия живот. Възможно е да откриете някои неприятни неща, че са ставали зад гърба ви, може би дори, че някои хора са ви предали. Не се отчайвайте!

     
 

Лъв

Днес ще виждате нещата като предизвикателства. Ценете енергията си и не я хабете излишно. В професионалната област не започвайте нищо ново. Настроението ви ще бъде променливо. В любовната сфера са възможни моменти изпълнени със страст. 

     
 

Дева

Могат да възникнат непредвидени задължения, но ще реагирате бързо на промените. Самочувствието ще ви помогне да се справите по-леко със стресовите ситуации. Ценете хората, които имат различно мнение от вашето собствено. Точно те ще направят вашия свят по-интересен и по-динамичен.

     
 

Везни

Кой казва, че трябва да казвате „да” на всяка молба, която се отправи към вас? Днес отново може да ви поискат повече, отколкото можете да изпълните, затова се научете да казвате „не”. Фокусирайте се върху щастието на хората, които са ви скъпи.

     
 

Скорпион

Днес ще работите усилено, но вместо да се оплаквате, ще се забавлявате. Ще използвате малките почивки, за да проверявате какво ново има във Facebook, да звъннете по телефона на любимия човек или да разсеете с някой виц колегите. Много Скорпиони ще подобрят любовните си връзки.

     
 

Стрелец

Любезното и културно поведение на работното място ще ви помогне да избегнете проблеми. В любовта трябва да преминете през определени препятствия, за да постигнете целта си. Укрепете взаимоотношенията си.

     
 

Козирог

Интерпретирайте сънищата си. Днес вашето подсъзнание ще се опита да ви подскаже нещо, затова започнете да вярвате в предчувствията и да им придавате смисъл. Ще се изненадате, колко е истински,  ако наистина успеете да чуете вътрешния си глас.

     
 

Водолей

Вашето любовно минало може да се завърне към вас, за да ви „преследва” днес. Не е изключено възможността да срещнете бившата си любов и да откриете, че отново се интересува от вас. Не се връщайте към минали неща, дори да са ви останали някакви чувства.

     
 

Риби

Нямате много време за мислене преди да действате. Не поемайте излишни рискове. Оставете си време да помислите. Имате търпение, когато става въпрос за работата ви, но внимавайте да не бъдете поставени през изпитание. В любовта ще се почувствате спокойни и в свои води.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Неблагоприятно време за нови начинания. Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.