Мъж и жена са в болница след катастрофа край Войводиново

42-годишен водач на лека кола загина от падане в канал край Пловдив

Пловдивската полиция изяснява обстоятелствата около настъпила смърт на 42-годишен водач. Минути след 20 часа снощи на тел.112 било съобщено за паднала кола в канал край разклон за село Марково на пътя Пловдив - Смолян. Незабавно натам били насочени екипи на полицията и спешна медицинска помощ. Установено било, че става дума за товарен автомобил „Пежо“, чийто 42-годишен шофьор бил починал. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. В сектор „Пътна полиция“ е образувано досъдебно производство.
Около 11.30 часа вчера в РУ – Стамболийски постъпила информация за пострадали две момчета, които паднали от мотоциклет в село Три водици. Изпратените служители на реда установили, че произшествието настъпило с мотор „Адли“ с 13-годишен неправоспособен водач, който е настанен в болница. След медицински преглед, за домашно лечение е освободен спътникът му, на 14 години. Няма данни за употреба на алкохол. Случаят е докладван в районната прокуратура. Работата по досъдебното производство продължава разследващ полицай.
Мъж и жена са в болница след катастрофа вчера край Войводиново. Според първоначалната информация, около 8 часа лек автомобил „Пежо“ с 62-годишен шофьор  излязъл от крайпътен имот и отнел предимството на лек автомобил „Фиат“. При сблъсъка пострадали 70-годишният водач на втората кола и пътничка на 64 години. Двамата са оставени под лекарско наблюдение в пловдивска болница. Няма данни за употреба на алкохол. Работата по образуваното досъдебно производство продължава разследващ полицай от районното управление в Труд. Уведомена е прокуратурата.
Пиян шофьор е без сериозни наранявания след катастрофа, която предизвика снощи край село Маноле. Минути преди 22 часа екип на РУ – Труд посетил сигнал за блъснал се лек автомобил „Лендровър“ в парапет на мост над река Марица. На място униформените установили, че произшествието настъпило след загуба на контрол от 56-годишния водач от кърджалийско село. Мъжът бил тестван с дрегер за алкохол и устройството отчело наличие на 1,60 промила. С полицейска заповед извършителят е задържан за едно денонощие, образувано е бързо производство.