Ремонтите по пътната инфраструктура продължават в ЖК „Балик“

Приключен е ремонта на ул. „Димитър Ковачев“ в участъка от бул.“Добруджа“ до ул.„Орфей“

Фирмата изпълнител съвместно с Общинското предприятие „Комуналстрой“ работи активно по ремонт на пътната инфраструктура в града на места, които не са поддържани от години. Едно от тези места е локалният път пред КАТ, който осигурява ежедневно трафика на моторните превозни средства и е важна част от нормалното и безпроблемно протичане на регистрацията им. Пътят е с дължина 200 метра като е ремонтиран и участъка в двора на КАТ непосредствено преди пунктовете за регистрация и технически контрол. Това ще допринесе за улеснение на водачите на автомобили и служителите на КАТ. Работи се и по други инфраструктурни обекти, които имат важно значение и са част от договореностите на Община гр. Добрич за частична и цялостна рехабилитация на пътната мрежа.

Приключен е ремонта на ул. „Димитър Ковачев“ в участъка от бул.“Добруджа“ до ул.„Орфей“. Тук е извършен частичен ремонт предвид факта,че до края на 2018г. предстоят дейности по подмяна на водопроводната мрежа на улицата.

Ремонтирана е и ул. „Орфей“ от ул. „Димитър Ковачев“ до Околовръстния път пред бензиностанция „Химойл“.

Извършени са ремонти на улиците около училище „Л.Каравелов“ и на междублоковите пространства в района.Предстои ремонт на ул. „Агликина поляна“, на  междублоковите пространства предбл.18 ,16 и 19 на квартал „Балик“ и на ул.„Христо Ботев“ в участъка от ул. „Агликина Поляна“ до Околовръстен път пред бл.17 на ЖК „Балик“. 

Улица „Стефан Стамболов“ в ЖК „Дружба“ е изцяло с нова настилка и е положена нова  хоризонтална и вертикална маркировка.