18-годишно момиче е държано 20 дни в плен – бито и измъчвано

Крими

26-07-2018, 10:36

Снимка:

МВР

Автор:

Габи Иванова

Всичко от Автора

Мъчителят е 32-годишен мъж, който е арестуван

18-годишно момиче от Добрич е държано 20 дни в плен, съобщава Нова ТВ. Виктория е била открита от полицията в безпомощно състояние – пребита и дрогирана. В момента тя е в реанимацията в добричката болница.

Момичето е в съзнание и вече е адекватно.

„Касае се за брутално изтезаване на това момиче. За нанесени вероятно множество удари по цялото й тяло. Имало е следи от гасене на цигари по тялото й лицето й“, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

„Видях, че е била малтретирана. 21 години работя като лекар и никога не съм виждал такова нещо“, разказа д-р Бисер Ботев, който я е приел в спешното. „Проблемът не е толкова физически, а психически. Там лечението ще бъде трудно“, допълни той.

Докато я нямаше, получавах някакви писания в личния й профил, но имах подозрения, че не са писани от нея. Въпреки това комуникацията в интернет убедила семейството първоначално да не подава сигнал за липсващ човек.

В тях пишеше: „Мамо, аз си намерих приятел“. Това не беше в стила на Виктория“, разказа през сълзи нейната майка Атанаска Димитрова.

По думите и е възможно в началото ужасът, който е преживяла дъщеря и наистина да е тръгнал като връзка. Майката познава похитителя и момичето дори го е водило на гости у тях веднъж.

„Човекът пушеше цигара и буквално не можеше да улучи пепелника, спомня си жената.

Момичето е открито случайно след сигнал на гражданин. Извършено претърсване на дома на родителите на задържания.  

На мъжа с инициали М.Д. са повдигнати обвинения.