Трима пияни водачи задържаха за денонощие в Добричко

За 24 часа са в ареста

На 25 юли, около 14:05 часа в с. Дропла, обл. Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Скания” с прикачено ремарке.  При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,24 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.Д. (54 г.) от с. Бранище, съобщават от ОД на МВР в Добрич.

На 25 юли, около 23:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от В.К. (27 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,46 промила. Задържан за 24 часа.

На 25 юли, около 15:15 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,05 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан английския гражданин К.Д. (42 г.).

По трите случая са образувани досъдебни производства.