Тони Здравков: Види с нищо не ни изненадаха

Лудогорец е по-класен отбор и ще се поздравим с успех в Унгария

Помощник-треньорът на Лудогорец Тони Здравков коментира  представянето на разградчани в първия двубой от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу унгарския МОЛ Види. Срещата завърши 0:0.

„Абсолютно с нищо не ни изненадаха. Това се очакваше. Може би трябваше да бъдат малко по активни по левия фланг, но не им се получи. Играха изцяло дефанзивно. С оглед на случилото се на терена, резултатът е негативен. Имахме доста чисти положения, би трябвало едно или две от тези ситуации да влязат във вратата. В реванша Видеотон ще трябва да се отвори, така че ще се получи друг мач. Очаквам, че ще търсят атаки по фланговете, за да печелят нарушения. Те търсярт повече статични положения. Това ще бъде една от разликите“, сподели Здравков.

„Определено съм убеден в това, че Лудогорец е по- класният отбор и ще се поздравим с успех в ответния мач. Пауло Аутуори е натрупал доста опит. Много спокоен човек, предава това и на футболистите, няма напрежение. Един човек, който знае какво прави както на тренировките, така и на мачовете“, каза още той.