Дневен хороскоп - петък, 27 юли 2018

Хороскоп

26-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Хората от близкото обкръжение ще имат най-голямо значение за вас. Отношенията с по-възрастни родители, роднини ще са затруднени. Възможно е да избухнат разногласия. Вашите силни желания ще трябва да се регулират с помощта на клапана за самоконтрол.

     
 

Телец

Вашата преценка днес трябва да бъде много точна. В заобикалящата ви среда може да има напрежение, което ще се предаде и на вас. Възможни проблеми с роднини или с децата ви. Не се оставяйте да избухнете и да наприказвате каквото ви дойде.

     
 

Близнаци

Хората, които са най-близо до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Стремете се да намерите нещо хубаво във всеки, с когото общувате.

     
 

Рак

Неблагоприятен ден за нови начинания. Трудностите, които ще срещнете на работното си място ще можете да отстраните с упоритост и енергични действия. Възможно е да се почувствате несправедливо обвинени в нещо.

     
 

Лъв

Вашата жизнена енергия е в неустойчиво състояние, следете си кръвното налягане. Избягвайте да давате съвети и мнения на останалите. Вероятни са изпитания в отношенията с членове на семейството ви, сексуални трудности.

     
 

Дева

Днес избягвайте конфликтни ситуации в семеен кръг и романтични взаимоотношения с противоположния пол. Възможни стомашни проблеми, затова обърнете внимание на това, което ядете, тъй като не всичко е подходящо за употреба. Финансовите разходи дръжте под строг контрол.

     
 

Везни

Възможно е да изпитате вялост, духовна апатия, физическа умора, затова си отделете малко повече време за себе си. За предпочитане е уединението. При вас ще има вътрешно творческо горене при отсъствие на външна инициатива.

     
 

Скорпион

Днес енергия ще имате достатъчно, но задачите за изпълнение ще са трудни. Защо ви е да се мъчите, заемете се с нещо по-обикновено. Внимателно обмисляте своите стратегии и действията, които предприемате.

     
 

Стрелец

Емоционален ден. Постарайте се да ограничите себе си и да не изпускате на повърхността възникващото негативно отношение към някои хора. В професионалната сфера се очаква от вас да проявите малко повече активност и инициативност.

     
 

Козирог

Денят предвещава трудности в отношенията ви, поради понижение на жизнения тонус. Някои от вас ще изпаднат в депресивно настроение без видима причина. Възможно е да се наложи да се погрижите за някой близък човек.

     
 

Водолей

Действията на любимия човек ще бъдат точно противоположни на онова, което очаквате от него/нея. Вероятно по този начин партньорът ви ще се опита да ви информира за своя вътрешен бунт. Приемете нещата спокойно и дори с чувство хумор.

     
 

Риби

Старайте се да не проявявате лекомислие в делата си. Неконтролируемите и недостатъчно обмислени изблици на емоции или действия ще ви създадат проблеми и ще срещнете като ответна реакция агресивността на външният свят.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на пълнолунието (23:21ч), с което едновременно ще има пълно лунно затъмнение, с лош аспект към Марс. В астрологията Слънцето е царят и олицетворява мъжката енергия, а Луната е царицата и олицетворява женското начало. Затова най-силно жените чувстват лунното затъмнение, а мъжете – слънчевото. Женското начало олицетворява не само жените, но и майчинството, децата. Отговаря за психическото състояние на човека, затова по време на затъмнението повечето хора може да се чувстват дискомфортно, да изпитват вътрешна неудовлетвореност, повишена раздразнителност и лесна възбудимост, тъй като поемат негативната енергия на околния свят. Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба Луна, когато тя се намира в неподходящи знаци, домове и сключва лоши аспекти с другите планети. Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху деца до 4 г. възраст, както и мъже, при които преобладава в тънкото им тяло повече женска енергия.

Денят е опасен, злото може да се появи под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.