Дневен хороскоп - събота, 28 юли 2018

Хороскоп

27-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят е отличен  за общуване. Ще създавате добро впечатление на тези, с които ще се срещнете и на околните. Възможно е да предприемете неочаквано пътуване до близко място за развлечение, но пък ще съберете много положителни емоции.

     
 

Телец

Откъснете се от работата и всякакви грижи. Денят е по-добър за почивка и отмора, отколкото за някои полезни и сериозни неща. Ако се чувствате неудовлетворени от някакъв аспект от живота си, време е да предприемете нещо в тази посока.

     
 

Близнаци

Днес сте по-склонни да витаете в облаците, отколкото правилно да преценявате обстоятелствата. Вслушайте се в съветите на хора, на които имате доверие. В тях има доста резон. Отделете повече време за почивка.

     
 

Рак

През втората половина на деня ще направите много полезни неща за дома, за себе си и близките ви. Бързо ще се справите с простите задачи. Където се налага да използвате творчески подход, ще се нуждаете от повече време.

     
 

Лъв

Денят не е лесен, но ще е интересен за мнозина. Може да имате усещането, че другите изпитват вашата издръжливост, играят си с търпението ви, но това не е така. Взаимната размяна на критики и натяквания могат да развалят отношенията за дълго време.

     
 

Дева

Вероятно ще се наложи да имате вземане даване с хора, които не харесвате. Старайте се да избягвате споровете, дръжте се приятелски и коректно. Само най-близките ви подкрепят във всичко. Подходящо време за любовни срещи и лични отношения. 

     
 

Везни

Денят може да се окаже за мнозина приятен поради някои щастливи съвпадения или интересни срещи. Ще се справите с всичко, което сте планирали. Празните разговори избягвайте. Струва си да се вслушате в съвети, особено, ако идват от жена.

     
 

Скорпион

Анализирайте ситуацията и изгответе план за действие. Ако тръгнете да пътувате, не забравяйте да вземете всички необходими документи и вещи, в противен случай може да има проблеми. Не търсете поводи за излишни емоции. Здравият разум е много по-полезен.

     
 

Стрелец

На този ден е по-добре да не планирате важна работа. Много по-подходящ е за отдих и развлечения, както и за пътувания с приятна компания. Добре е за вас да промените обстановката, това ще ви вдъхнови.

     
 

Козирог

Днес ще се радвате на добър жизнен ресурс. Вашите предложения ще срещнат подкрепа и одобрение и това ще ви удовлетвори.  Някои от тях можете да реализирате. Възможно е да имате приятна изненада. Намерете време да се видите с близки и приятели. 

     
 

Водолей

Денят ще е достатъчно приятен, поне за мнозина от вас. Приятелите ще ви зарадват с добри новини, близки хора могат да предложат нещо интересно. Непланирано пътуване ще бъде очарователно, ще подобри настроението ви.

     
 

Риби

Денят не е много лесен за вашия знак, но ще има влияния, които ще ви подкрепят. Ще разрешите някои проблеми и ще ви олекне. Преосмислете поведението си в последно време и се коригирайте. Бъдете по-отстъпчиви и толерантни към близките си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията на този ден е хармонична и не трябва да се нарушава. По всякакъв начин е нужно да се съхранява спокойствието. Да се съблюдава умереност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Крясъците и безцеремонното поведение напълно трябва да бъдат изключени в този ден. Препоръчва се физическо натоварване. Ден за проява на щедрост, любов и алтруизъм. Ден за приемане на красотата под всяка форма.

Препоръчва се да се посети църква, да се прочетат Киприяновите молитви за здраве и срещу магии и обсебване, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят животни и птици.