Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август 2018

Хороскоп

29-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Всеки сам трябва да намери смисъла на живота си.

Имате добрата възможност да промените много неща в живота си към по-добро. Стига да го пожелаете. Излишните емоции трябва да се овладяват своевременно. Избягвайте бурните обяснения. Желателно е обективно да оцените своите възможности и да разпределите времето и силите си така, че работата да не заема цялото ви време. В средата на седмицата могат да възникнат срочни и непредвидени дела, които могат да изискват от вас цялата ви съсредоточеност и внимание.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Телец

Човек расте с растежа на целите си.

Вие ще можете да постигнете значителен напредък, ако не си поставяте пред себе си принципно недостижими цели. Сега не е време за мечтаене, а за здрава работа, дори да срещате сериозни ограничения. Разрешаването на по-малките задачи ви приближава към голямата победа, докато размишления за миналото или планиране на бъдещето - това е рецептата ви за загуби. Присъщо ще ви е консервативното поведение. Не бихте се втурнали да търсите нови впечатления, а по-скоро ще предпочетете обичайните занимания.

Благоприятни дни-30, 31.07.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Близнаци

Хиляди пътища водят към заблудата, към истината - само един.

Тази седмица ви предстои да се потрудите над по-сериозните проблеми. Щадете себе си - едва ли на някой друг ще му хрумне да направи това. Много е важно да планирате дните си така, че да ви остава време за почивка, за разходка и за здрав сън. Ако не се обезпечите с всичко това, то професионалните и други успехи ще се окажат краткотрайни. Друг труден момент през седмицата ще са объркващите, нееднозначни, пълни с противоречия лични отношения. Рядко страдате от недостиг на яснота, но сега цялата тази мъглявина силно ще ви подразни.

Благоприятни дни-  02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

     
 

Рак

Животът без движение е само летаргичен сън.

Седмицата ще започнете добре. Характера на първите й дни ще съответства на вашата ярка и противоречива натура. По отношение на личните отношения периода е доста стабилен, ще ви се удава да поддържате хармоничната атмосфера в семейството. Постарайте се да запазите добри отношения също с колегите и деловите си партньори - със сигурност ще имате нужда от тяхната помощ. В края на периода деловата активност и жизненият ви потенциал като цяло ще намалеят, а чувството на умора ще бъде особено силно.

Благоприятни дни- 30, 31.07.; 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Лъв

Обстоятелствата се променят, принципите - никога.

С началото и средата на седмицата са свързани някои неблагоприятни външни влияния. Опитайте се да ги избегнете дори, ако това означава  да издигнете бариера между себе си и другите. Не забравяйте, че сега е особено ценно вашето собствено мнение. Дори  да следвате най-добрият даден ви съвет, ще постигнете по-малко, в сравнение, ако постъпите по-своему. Околните може да възприемат вашето поведение неправилно. Не е изключено дори да ви обвинят в непочтителност и нарушаване на правилата.

Благоприятни дни- 02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Дева

Да лишиш сърцето си от желания е все едно да лишиш Земята от атмосферата.

Полезно е да се огледате назад, тъй като миналото ви е тясно свързано с много от сегашните събития. Тази седмица ще трябва да маневрирате между Сцила и Харибда, нееднократно да сменяте тактиката си и да коригирате плановете си. Не на шега ще се безпокоите за невъзможността да предвидите бъдещото развитие на събитията. Предстоят и някои изкушения. Мнозина от вас може да срещнат човека, който да им се стори тяхната „идеална” половинка и да рискуват да загубят здравия си разум. Възможно е да изпитате лек дискомфорт, но необходимост да се обърнете към лекар едва ли ще има.

Благоприятни дни- 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

     
 

Везни

Да живееш, значи за действаш.

Почнете да правите своите планове. Колкото по-смели и амбициозни бъдат те, толкова по-добре.  Физическата смелост и способността упорито да се борите с неблагоприятните обстоятелства са особено полезни в професионалната сфера, където не всичко върви гладко. Бъдете общителни, сътрудничеството тази седмица (най-вече през първата половина) е много плодотворно. Ако се опитате, ще бъдете в състояние да разрешите почти всички спорове, които не ви дават спокойствие. Сега открито можете да кажете своето мнение, без да се опасявате, че ще засегнете вашите близки или че ще бъдете погрешно разбрани. 

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Скорпион

Гори, за да светиш.

Динамична и изпълнена с предизвикателства седмица, носеща на напористите и по-дейните от вас многочислени победи. Вашата способност да се съсредоточите и да пожертвате второстепенното заради главното ще позволи да преодолеете всички препятствия. Няма преграда, която да може да ви удържи, когато се стремите към целите си. Периода е доста успешен, но в емоционален план  е сложен. Силно желаете да въведете ред в личните си отношения и в опитите си да постигнете тази цел ще извършите някои странни, лошо мотивирани постъпки.

Благоприятни дни-30, 31.07.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Стрелец

Онова, което знаем е ограничено, а което не знаем е безкрайно.

Седмицата ще протече леко. Вашето оптимистично поведение ще бъде привлекателно за околните. Времето подхожда за  обсъждане на планове за бъдещето и за търсене на нови съюзници и партньори. Не се страхувайте от неочаквани предложения. Интересът ви към работата ще бъде леко снижен. Това, което сериозно ви вълнува са финансите. Няма да успеете да направите икономиите, на които се надявате. Комфортност и стабилност са двете ключови думи, които могат да охарактеризират личния ви живот. Въпреки намаления жизнен потенциал, неразположения са малко вероятни.

Благоприятни дни-  02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.

     
 

Козирог

Животът не е зрелище и не е празник, животът е трудно занятие.

Вие не трябва да се вглеждате твърде напред. През тази седмица е нужно да се съсредоточите върху настоящето, иначе мечтите за светлото ви бъдеще ще ви погълнат изцяло. Не винаги развитието на събитията ще съответства на очакванията ви, затова ще се наложи да направите някои корективи в плановете си. Не се притеснявайте, ако някои идеи останат неизпълнени: можете да се върнете към тях по-късно. Сложен емоционален фон. Някои от вас в по-голяма степен от обичайното, ще са склонни към гняв и други отрицателни емоции.

Благоприятни дни- 30, 31.07.; 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Водолей

Розовите очила са позволени само от време на време.

Много е важно своевременно да определите приоритетите си. Обстоятелствата са такива, че тази седмица може многократно да се замислите над това, кое е важно, и кое не е. Ще имате няколко срещи с хора, свикнали да съдят за другите по външния вид. Не е най-разумният подход, разбира се, но трябва да направите добро впечатление. Цялата седмица е пронизана от романтика, но трябва се признае, че вашите илюзии са в повече, отколкото оправданите ви надежди. Бъдете внимателни към своето здраве, но се старайте да не се увличате по несъществуващи заболявания.

Благоприятни дни- 02, 03.08.

Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Риби

Вие сте деликатни, само когато поискате.

Риби, трябва да бъдете готови да приемете факта, че седмицата ще бъде не толкова обещаваща, колкото бихте искали. Не бъдете тъжни от факта, че обстоятелствата не са благоприятни за големи мероприятия. Съсредоточете се върху текущите дела и краткосрочните проекти. За тях времето сега е подходящо. Този период в никакъв случай не е подходящ за експерименти и радикални промени. Ще имате силен стремеж да защитите правата си, но това може да доведе до конфликт, ако не проявите нужната деликатност.

Благоприятни дни- 04, 05.08.

Неблагоприятни дни- 30, 31.07.