Къде в София няма да има вода днес?

Животът

30-07-2018, 08:11

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 30 юли. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черковна“, кв. „Горни Богров“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Трети март“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“, ул. „Морава“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Елин Пелин“ и ул. „Лагадина“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Лагадина“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Панайот Пипков“, ул. „Горска поляна“, ул. „Момино венче“, ул. „Вълшебно биле“, ул. „Горски дух“, ул. „Крайречна“, ул. „Папрат“, както и ул. „Глухарче“ от №2 до №6.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Космонавт“ гр. Банкя кв. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Космонавт“, по ул. „София“ от ул. „Космонавт“ до ул. „София“ №88; по ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „София“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витиня“ кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Витиня“, ул. „Балкан“, ул. „Мусала“.