Три катастрофи с четирима ранени през уикенда в Пловдивско

Момче е в тежко състояние след катастрофа на пътя между Болярци и Асеновград

Момче е в тежко състояние след катастрофа в събота на пътя между Болярци и Асеновград. Сигналът е подаден на тел. 112 към 5 часа. По първоначални данни произшествието настъпило между лек автомобил „Ауди“, товарен автомобил „ДАФ“ и лек автомобил „Опел“. Първата кола управлявал 18-годишен неправоспособен жител на село Конуш, който е настанен в болница с опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол. Шофьорите на камиона – 56-годишен асеновградчанин, и на другата кола – 45-годишен димитровградчанин, са тествани с дрегер, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват от служители на РУ – Асеновград. Образувано е досъдебно производство.  
Мъж и жена са в болница след пътно произшествие на Подбалканския път. Около 13.45 часа вчера, в отсечката между село Васил Левски и Карлово, лек автомобил „Фолксваген“ се ударил в дърво вдясно извън платното за движение. В колата пътували 64-годишният шофьор и съпругата му, които са оставени под лекарско наблюдение. На мъжа е взета кръвна проба за алкохол. Работата по случая продължават служители от районното управление в Карлово.
Моторист бе ранен при катастрофа в събота. Около 16 часа, на тел. 112 било съобщено, че между селата Манолско Конаре и Шишманци мотоциклет „Сузуки“ паднал извън пътното платно. 34-годишният водач е настанен в пловдивска болница за лечение. Няма данни за употреба на алкохол. В РУ –Раковски продължават действията по изясняване на причините за случилото се.