Дневен хороскоп - вторник, 31 юли 2018

Хороскоп

30-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Луната в Риби превръща вашият постоянен бяг в забавен вървеж. Анализирайте отново ситуацията. Не е подходящ момент за вземане на сериозни решения. Настроението ви ще бъде променливо.

     
 

Телец

Днешният ден следва да се разглежда като урок, който трябва да се усвои.  Някои от вас ще почувстват емоционално отчуждение от любимия човек. Може да проявите наивност в дадена ситуация, което пък означава последствия на един по-късен етап. 

     
 

Близнаци

Денят не е подходящ за много неща – за активни действия, за започване на нови дела, за установяване на връзки, за финанси, за важни решения, за промени, за скъпи покупки. Поради разсеяност и умора са възможни малки грешки. 

     
 

Рак

Днес се доверете на съдбата и се оставете тя да ви води в действията ви. Личните ви отношения могат да пострадат както от прекомерно самолюбие, така и от липса на всяка решителност.

     
 

Лъв

Космическите показатели дават напътствие, че е необходимо да се погрижите за собствените си интереси. Ако са се възползвали от вас, крайно време е да се освободите от тези хора. Чувствате се разколебани за нещо.

     
 

Дева

Всички важни въпроси е по-добре да се обсъждат през първата половина на деня. По-късно, намирането на верния тон ще стане по-трудно и ще има твърде много причини за разногласия. Днес е важно да поддържате хармония във всяка връзка, предимно в съпружеските и романтичните отношения.

     
 

Везни

Не се страхувайте от трудностите, не отстъпвайте назад, ако възникнат пречки на пътя ви. Вие сте бойци и ще успеете да се справите с тях. Нестандартните решения често са по-успешни. Ако възникнат разногласия се дръжте спокойно и коректно.

     
 

Скорпион

Благоприятен ден за вас. Възможни промени към по-добро. Днес може да ви се открие благоприятен шанс, който обещава превръщане на мечтите ви в реалност. Има вероятност да получите добри вести.

     
 

Стрелец

Денят е доста напрегнат, но не толкова лош, колкото може да изглежда в началото. Обстоятелствата не се развиват по най-благоприятен начин, възникват препятствия по пътя, но вие не се отказвайте. Имайте предвид, че успехът изисква не само постоянство, но и изобретателност.

     
 

Козирог

Хороскопът ви предупреждава, че трябва да бъдете по-гъвкави. За тези, които действат на пълни обороти - предупреждение за свръхнатоварване! Не се претоварвайте с работа, спрете и си починете! Щадете себе си и организма си.

     
 

Водолей

Днешният ден ви предоставя добра възможност да откриете една по-различна перспектива в актуална ситуация. Опитайте се да избягвате конфликтите. Няма да ви  е лесно да останете спокойни и да не се поддавате на провокациите, но трябва.

     
 

Риби

Ако не влагате излишни емоции, ще можете да вземате правилните решения, да намерите начин да разрешите всички възникващи проблеми. Необходимо ви е сътрудничество с други хора, за да успеете да доразвиете идеите си.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят носи негативна енергия. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Ден на нашите заблуждения и грешки. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате днес.  Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки. Подходящо време за покаяние. Запалете свещ и гледайте продължително време в живия пламък.