Части на столицата без вода днес

Животът

31-07-2018, 08:10

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церковски“, гр. Банкя кв. „Михайлово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Христо Смирненски“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Родина“, ул. „Персенк“; по ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“; по ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 881, жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Бл. 881.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков“ от №200 до №300.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драговица“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Драговица“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Козница“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сладкопойна чучулига“, вилна зона „Киноцентъра“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сладкопойна чучулига“ от №4 до №24.