Фандъкова: В момента се работи на около 30 големи обекта в София

Мисия София

31-07-2018, 15:56

Снимка:

facebook/ Yordanka Fandukova

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фандъкова присъства на редовната работна оперативка на Зона 4

До края на седмицата планираме да завърши ремонта на бул. „Васил Левски“ от ул. „Граф Игнатиев“ до бул. „Цар Освободител“

До средата на август ще завършим цялостният ремонт на бул. „Христофор Колумб“ между ул. Неделчо Бончев“ и ул. „Продан Таракчиев“. Планираме между 11 и 13 август, според метеорологичните условия, да затворим изцяло движението, за да се положи последният износващ слой асфалт. Освен пътните настилки, изграждаме нови тротоари, каквито нямаше и улично осветление. Веднага след това започваме ремонт на Източната тангента, който трябва да завърши до 15 септември, защото движението в участъка е изключително натоварено. Това написа в профила си във Фейсбук кметът на София Йорданка Фандъкова.

"До края на седмицата планираме да завърши ремонта на бул. „Васил Левски“ от ул. „Граф Игнатиев“ до бул. „Цар Освободител“. След това започваме преасфалтиране на участъка до паметника на Васил Левски. За възможно най-кратко време в първата половина на август ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората, за да го ремонтираме, както миналата година ремонтирахме кръстовището на Орлов мост", написа столичният кмет.

"В момента се работи на около 30 големи обекта в София, на някои от тях има забавяне с по няколко дни заради валежите в последните седмици. Надзорните фирми и екипите на дирекция „Транспортна инфраструктура“ следят сроковете, като качеството на работа е на първо място, тъй като някои от строителните дейности не могат и не трябва да се извършват при обилни дъждове, каквито имахме през юли", написа още тя.