Дневен хороскоп - сряда, 1 август 2018

Хороскоп

31-07-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Благоприятен ден. Ще ви върви в много отношения, нещата ви се развиват по-добре от очакваното. Добро стечение на обстоятелствата. Трябва да избирате между две възможности. Възможна е приятна и вълнуваща среща.

     
 

Телец

Днес трябва да оставите нещата да следват собственият си ход. Едва ли ще бъде възможно да се постигне много. Този ден е по-подходящ за отдих, отколкото за някои важни неща и отговорни срещи.

 

     
 

Близнаци

Внимателно проучете ситуацията и всички малки подробности. Не са изключени финансови затруднения и поради това ще трябва да се откажете от някои покупки. Бъдете внимателни към любимия човек.

     
 

Рак

Проблемите, които възникват в този ден, едва ли ще бъдат решени толкова бързо, колкото бихте желали. За подкрепа се обърнете към най-близките си хора. Може да ви се появят нови идеи, които да приложите малко по-късно в живота.

     
 

Лъв

Склонни сте да пренебрегвате интересите на другите хора, което едва ли ще им хареса. Възможно е да се появи неочакван проблем или неприятна изненада през деня. Не проявявайте небрежност и още по-малко безотговорност в партньорските си взаимоотношения.

     
 

Дева

Отнасяте се сериозно към вашите отговорности, затова шансовете ви за успех са големи. Настоящите ви проблеми са отражение на допуснати в миналото пропуски и грешки. Прекаленият стрес може да доведе до здравословни проблеми.

     
 

Везни

Днес самото време ще оказва влияние върху вашето настроение. Ако слънцето свети ярко, то и вие ще греете, но ако небето помръкне, ще помръкнете и вие и ще имате пристъпи на меланхолия и тъга.

     
 

Скорпион

Дайте си малко почивка и не се нагърбвайте с трудни задачи. Без друго първата половина на деня не е подходяща. Ако имате неприятности, то те ще са дребни, но емоционалното ви състояние се нуждае от подкрепа, затова се обърнете към близките си.

     
 

Стрелец

Ще се занимавате с решаване на проблеми на другите и вашите собствени интереси ще минат на заден план. Преди обяд ще бъдете по-напрегнати и раздразнителни, но следобед нещата започват да се оправят.

     
 

Козирог

Ще имате възможност да поставите точката на по-рано започнали дела, които ще донесат малко по-късно придобивки и морално удовлетворение. Ако изпитвате недоволство от някого, то най-добре се изолирайте от него.

     
 

Водолей

Не пришпорвайте събитията, иначе може да допуснете сериозни грешки в професионалната сфера. Възможно е да ви изненадат хора, които скоро не сте виждали или сте прекъснали отдавна отношения с тях.

     
 

Риби

Не се осланяйте твърде на чуждото мнение като пренебрегвате собственото. Не разкривайте всичките си планове пред другите. Така ще ги защитите от чужди посегателства без да рискувате провалянето им.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Този ден можете да видите света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще открие очите ви за много важни неща. Хубаво е да се прекара деня в къщи със семейството. Не разпилявайте напразно енергията си, съсредоточете се върху главната цел и препятствията ще бъдат преодолени.

Първата половина на деня до 13:56ч е неподходящо време за предприемане на всякакви важни действия. След това време е благоприятно за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Този, който успее да се възползва от предоставения шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален.