Слънчев календар - четвъртък, 2 август 2018

Хороскоп

01-08-2018, 18:00

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

15 слънчев ден –  Денят е посветен на Божията майка, Хранителката на Небесният поток и се счита за ден на почитане на жената-майка. Време за откровения и пробуждане на способностите. Денят е посветен на стихиите, почитание към жените, майките.

Тотем – Бобър, пазител на благодатта, символ на защита на Земята и света.

Атмосферата на този слънчев ден е проникната от хармония и любов. Много мирен, спокоен и светъл ден.  Както и вчерашният ден, тук управлява стихията Земя, но днес трябва да се съсредоточите не върху материалните дела, а върху отношенията с хората. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

15 слънчев ден е съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. В този ден често стават събития, които определят по-нататъшната съдба на човека.  Но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви.

Ден за единение на човека с Природата. Добре е да се прекара известно време сред нея и човек да се зареди с енергия. Денят е добър за онези, които са осъзнали своето предназначение в живота, своята неповторимост и уникални способности. Всичко днес трябва да носи радост. Бъдете последователни в делата и постъпките си.

В този слънчев ден мъжете трябва да уважават и почитат жените. Към всяка жена трябва да се отнасят с особено внимание и почитание. Жената се счита днес за господарка на положението. Мъжете трябва да се вслушват в тяхното мнение и да изпълняват безпрекословно. Да се доверяват на женската интуиция. Спорове с жена в този ден са знак за причиняване на зло към Небето.

Ден за откровения и пробуждане на необикновени способности. Дава възможност да се прояви в човек благодатта. Добър ден за сключване на съюзи. Освобождавайте се от всичко ненужно, от стари догми и правила. Добре е да се приготвят лекарства и настойки. Работата в този ден трябва да носи радост иначе се откажете да я вършите. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

Не трябва да се напрягате, да не се вдига тежко и да се избягва тежката работа. Да не се пали огън в гората. Никакви парични-финансови операции в този ден да не се извършват. Не се напрягайте, не се претоварвайте и не вдигайте тежести.

Диета – Препоръчва се мед, сокове, плодове. Да се консумират повече цитрусови плодове.

Облекло – Старайте се по-малко дрехи да обличате, да се избягва парадността. Препоръчва се оранжево и сребристо. Ярко-зеления цвят е нещастен.

Знамения – Добри знамения са тези, свързани с водата и електричеството: дъжд, буря, мълния, цветна дъга. Хубаво е да попаднете под дъжд или сняг.

Лоши знамения са всичко свързано с огъня, а също спиране на водата у дома. Ако целия ден ви мъчи жажда – неприятности.  Ако внезапно угасне лампата или огън, знак за тежка болест на някой близък или смърт.

Сънища – Сънищата са пророчески. Сън свързан с водата – успех, пари, награда. Да видите небето и да летите насън – укрепване на здравето. Прием на храна – добро известие, помощ. Да видите дреха и как я обличате – знак за пътуване, промени. Не е хубаво да сънувате животни и птици. Да милвате куче – знак за предателство от близки хора, котка – подлост и кражба.     

Числа на деня – 15, 74, 81Снимка на Деня

Щрихи от Плевен