Дневен хороскоп - четвъртък, 2 август 2018

Хороскоп

01-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Влияние ви оказват разнородни енергии. Звездните елементи от днешния хороскоп искат да ви подскажат да бъдете по-предпазливи. Ако чувствате атмосферата около вас като мрачна и безнадеждна, може би е време да се замислите за някаква промяна.

     
 

Телец

Днес ще имате достатъчно енергия, за да се справите с многото задачи. Изпълнени сте с увереност и оптимизъм. Бъдете подготвени за изненади. За тези, които искат да предприемат иновации, нови дела, не е подходящо времето сега.

     
 

Близнаци

Може да станете жертви на хитри сплетни или да възникнат производствени проблеми. В първата половина на деня ще се почувствате емоционално неустойчиви, после всичко ще е наред. Щастлив период за единение с близки и любими хора.

     
 

Рак

Ако приложите необходимите усилия и проявите повече упоритост и последователност, ще съумеете да отстраните преградите от пътя си. Бъдете внимателни и рационални в действията си.

     
 

Лъв

Днес за вас ще са присъщи прояви на доверчивост, стремителност и праволинейност, но за съжаление и склонност към импулсивност и необмислени постъпки. Бъдете много внимателни и предпазливи! Кой каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи.

     
 

Дева

Енергийните ви резерви намаляват, затова се заемете само с по-лека работа. Не е за предпочитане да изказвате мнението си и да влизате в полемика с другите. Днешният ден ще ви донесе храна за размисъл.

     
 

Везни

Днес трябва да сте по-сдържани и да не се поддавате на случайните пориви. Контролирайте собствените си желания, особено когато се касае за материални разходи. В някои отношения няма да ви достига енергия и желание да довършите започнатото.

     
 

Скорпион

Жизнената сила е достъпна за вас, предайте й форма и я изразете творчески. Духът ви се нуждае от цялостно обединение и единство. Носите в себе си такъв заряд, че ще се справите с всички трудности.

     
 

Стрелец

Днес ще сте склонни леко да надценявате своите възможности и сили, склонни сте към определени рискове. Към това ви подтикват обзелите ви чувства на оптимизъм и ентусиазъм, но тяхната продължителност няма да е дълготрайна. 

     
 

Козирог

Денят може да се окаже проблемен и труден за някои от вас. Не забравяйте, че преди да вземете решения и да предприемете каквито и да било действия, е необходимо първо да проучите внимателно обстановката.

     
 

Водолей

Днес ще имате добри възможности за действие. Бъдете тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете и всякакви недоразумения помежду си.

     
 

Риби

Днес трябва да бъдете много внимателни във всичко. Обърнете повече внимание на текущите въпроси, които имате да разрешавате. Главната опасност за вас стои сега в неправилното вземане на решение и последвалите неправилни действия.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията през този ден пробужда в човека активното начало. Задвижва се Ян енергията. Увеличава увереността, решителността и предприемчивостта. Необходимо е да се стремим най-вече през този ден да бъдем честни и справедливи. Енергията на деня е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Не се препоръчва ограничение в храната - нито духовна, нито физическа. Препоръчва се този ден в дома ви да има постоянно запален огън и благовония.