Пускат още 200 билета за уникалния лайв на Горан Брегович

BEST OF концертът е на 28 септември от 20:00 часа в Античния

Заради огромния интерес към концерта на великия Горан Брегович и неговия прочут „Оркестър за сватби и погребения“, който ще се проведе на 28 септември в Античния театър в Пловдив, организаторите на събитието пускат допълнителни 200 билета, които вече са в продажба в мрежата на Eventim.
Всички почитатели на балканската звезда имат последен шанс да се сдобият с пас за уникалния двучасов лайв, на който световноизвестният гений ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечина“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други. Брегович в компанията на най-добрите музиканти от легендарния му оркестър, както и изключително талантливите български певици - сестрите Людмила и Даниела Радкови, обещават да зарадват родната публика в града под тепетата с близо 120 минути луди балкански ритми.        
BEST OF концертът на Горан Брегович е на 28 септември 2018 г. от 20:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите за концерта са на цени от 50 лв. и 60 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на eventim.bg.