Дневен хороскоп - петък, 3 август 2018

Хороскоп

02-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Жизненият ви потенциал има тенденция към снижаване. Възможно е да изпитвате съмнения  и безпокойство за бъдещето. Ако трябва да изразите мнение или да вземете решение, то денят не е подходящ за това.

     
 

Телец

Късметът е на ваша страна. Някои от вас ще предприемат неочакван ход в живота. Интуицията и предвидливостта ви ще помогнат да намерите правилната посока.Някои рискове и смели решения могат да ви донесат предимства. Главното нещо е да спрете на време.

     
 

Близнаци

Неочаквани събития ще ви навеят интересни мисли. Ще бъдете удовлетворени от свършената работа, но ще почувствате умора. У дома се отдайте на пълноценен отдих. Вечерта завършете с разходка на свеж въздух.

     
 

Рак

Днес вероятно ще започнете нещо ново. Това може да бъде някакво проучване, нова задача или може би изпълнението на някое отдавнашно желание. Каквото и да е, имате добри перспективи и в крайна сметка ще е успешно.

     
 

Лъв

Възможно е да се върнете към старите проекти. Ако с вашите думи или действия днес се натъкнете на неочаквана съпротива, по-добре е да не настоявате, а да ги отложите за друго време.

     
 

Дева

Днес сте изпълнени с енергия и сила, а съдбата ви подкрепя. Някои Деви ще бъдат поставени пред важен избор, който ще повлияе върху бъдещият им живот. Трябва да сте по-разумни и да не вземате прибързани решения.

     
 

Везни

Днес е препоръчително да бъдете скромни и предпазливи в общуването. Не губете смелост и самоконтрол. Използвайте красноречието и убедителността си за решаване на евентуални конфликти. Жените-Везни могат да имат ново романтично увлечение.

     
 

Скорпион

Възможни са дребни здравословни проблеми: нервно разстройство, леко неразположение, умора или главоболие. Не ходете на многолюдни места. За предпочитане е уединението, спокойствието и по-малко общуване.

     
 

Стрелец

Общуването с повече хора, свежите идеи ще обогатят вашето съществуване и ще ви отворят очите за нови възможности. Не бързайте с отговорните решения в личния си живот, защото след това ще ви е трудно да промените всичко.

     
 

Козирог

Приемете този ден като даденост, останете спокойни и просто наблюдавайте какво се случва, без да очаквате нещо конкретно. По възможност не се намесвайте. Потърсете вътрешния смисъл на всяко нещо, това, което е скрито и външно не се вижда.

     
 

Водолей

Днес бъдете открити към всичко ново. Възприемайте всичко възможно най-безпристрастно, не вземайте нищо близко до сърцето си и не се занимавайте с неща, които са ви неприятни.

     
 

Риби

Хороскопът ви днес препоръчва да намалите активността си и да бъдете повече време на открито. Интуицията ви се повишава и помага добре да се ориентирате в ситуациите. Следобед настроението ви може да се подобри, благодарение на хората от вашето обкръжение.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за земни дела, ден на мъдростта, тайните знания и тяхното използване. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето.

Не губете време за празни разговори, борете се с мързеливостта си, в противен случай енергията на деня няма да действа за вас, а срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен. Благоприятно е за тези действия, които са насочени към съзидание. В работата се опитайте да не вземате сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Бъдещето се гради от настоящето. Правете всичко правилно днес и утре вашият живот ще стане по-добър.