Дневен хороскоп - събота, 4 август 2018

Хороскоп

03-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят изисква да проявите сдържаност и деликатност в общуването си с колеги, с околните. Тези, които работят, ще бъдат напрегнати поради служебните отговорности. Днес може да имате проблеми с битовата техника.

     
 

Телец

През този ден не трябва да участвате в никакви съмнителни дейности, защото можете да загубите пари и да развалите репутацията си. Не казвайте на никого за вашите планове за бъдещето, иначе идеята ви може да бъде присвоена от конкурентите. Ако отидете на покупки днес, бъдете внимателни, защото е възможно да загубите портфейла си.

     
 

Близнаци

Някой от близкото ви обкръжение умело подхранва амбициите ви и има опасност да попаднете в хитроумно скроена ситуация, която може да ви навреди. В сферата на романтичните взаимоотношения може да се появят недоразумения. Конфликтът с близък човек може да доведе до продължителна кавга.

     
 

Рак

Звездите прогнозират доста нервен и конфликтен ден. Опитайте се да не спорите с вашите началници и колеги, близки, да проявите сдържаност и да спазвате правилата за благоприличие. Срещнете се с някой близък приятел, има какво да си поговорите.

     
 

Лъв

Този ден ще е пасивен и леко агресивен. Не забравяйте за вашата безопасност. Много е възможно да получите нараняване, травма. В любовен план няма промяна нито в положителна, нито в отрицателна посока.

     
 

Дева

Работата ви може да стане повод за конфликт в семейството. Бъдете готови да вземате бързи решения, да се приспособявате към нови обстоятелства и да промените плановете си, ако е необходимо.

     
 

Везни

Всякакви спорове или други конфликти в семейството или на работното място трябва да бъдат потушени още в самото начало, в противен случай кавгата ще се влачи още дълго и ще ви напомня за себе си..

     
 

Скорпион

Днес не е най-добрият ден за всякакви промени както на работното място, така и въобще. Пазете се от агресивно настроени хора. Избягвайте конфликтни ситуации. Избягвайте също да ограничавате и критикувате партньора си.

     
 

Стрелец

Не е най-благоприятният период за изясняване на отношения. Може да избухнете и да кажете нещо излишно. И тогава не ви мърда продължителната кавга. Погрижете се за здравето си, повече почивайте.

     
 

Козирог

Отнасяйте се към всичко философски. Сега е време на духовно израстване и самоусъвършенстване. Не реагирайте на провокации и интриги, сега вашият език става вашият враг. Бъдете по-скромни и се придържайте към"златното мълчание".

     
 

Водолей

Днес трябва да бъдете съобразителни и тактични. В общуването бъдете убедителни, подбирайте добре аргументите си, използвайте своя чар и остроумие. Имате силен съюзник, на когото може да разчитате.

     
 

Риби

Възможно е животът да направи свои корективи на вашите планове. Може да се появят непредвидени проблеми, които изискват незабавно разрешаване. Ще бъдете преизпълнени с много енергия. Трябва да имате контрол над собствените си действия. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Напрегнат ден. Енергията му е леко агресивна. Не е подходящо за никакви начинания. Не рискувайте! Човек може да има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Ден, в който вместо да осъждате, е по-добре да се постараете да разберете мотивите за чуждите постъпки, както се казва да влезете в „чуждата кожа”.

Общуването с други хора не носи полза сега. Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Затова пък е много подходящ да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване в къщи.