Слънчев календар - неделя, 5 август 2018

Хороскоп

04-08-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

18 слънчев ден –  Ден посветен на Благото. Ден на благодарността и милостта. Празник – лек и радостен.

Тотем –  Щъркел, символ на детството, дома, щастието.

Празничен и весел ден, старайте се да правите всичко с лекота и усмивка на лице.  Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, даване и получаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит. Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка на враговете и неприятелите ни. Бъдете благодарен и милосърден човек. Живейте с всички в съгласие. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите деяния трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Подходящо за укрепване на физическото тяло, за занимания със спорт. Благоприятни са сексуалните контакти. Може да пиете, но умерено.

Не се препоръчва уединение. Не се претоварвайте и не се занимавайте с тежка работа. Покупките са нежелателни. Не трябва да се нарушават законите и да се вършат безчестия и мръсотии. Постарайте се да не вършите дори най-малките нарушения като да говорите от служебния телефон лични разговори или да използвате служебното си положение за лични цели. Не вземайте участие в конфликти. Не се препоръчва да се бръснете и да се подстригвате.

Диета – Да се яде често и по-малко употреба на сладко. Храната да е лека, млечна.

Облекло –  Не се препоръчват светли дрехи. Придържайте се към тъмните цветове, за предпочитане тъмни и сиви. Полускъпоценни камъни – лазурит и нефрит.

Знамения – Ако след сън все още не можете да се разсъните – значи съвестта ви е чиста.

Да видите дъжд и слънце или дъжд и дъга – просперитет, мир и справедливост.

Да намерите малък метален предмет – знак за щастие, късмет и любов.

Случайно да се убодете, порежете или попарите – знак, че може да ви изостави късмета.

Ако ви падне чантата, шапката или изтървете нещо – материални загуби.

Да намерите малки монети с герба нагоре близо до дома си – знак за жените, че ще срещнат любовта, благополучие или зачатие, а за мъжете – добър късмет в любовта.

В къщи, ако започне да пада мазилката, особено при прага на дома – знак за загуби.

Ако при разчесване на косите върху гребена остават много косми – знак за тъга, нещастие.

Сънища – Сънищата почти нямат значение, особено ако се сънуват в слънчев ден. Значение имат само онези, които се сънуват при облачно време. Дрехи – просперитет, късмет; птици – новини, приятели, компания.

Числа на деня 18, 36