Дневен хороскоп - неделя, 5 август 2018

Хороскоп

04-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес прекаленото ви самочувствие може да наруши отношенията ви  с близките. Приятел може да има необходимост от морална подкрепа и получаване на добър съвет. Време за укрепване на приятелските връзки.

     
 

Телец

Денят носи обновление и нови възможности. Подобряване на обстоятелствата или отпадането им от само себе си. Близките ви се радват на вашите успехи и на това как се подреждат нещата за вас.

     
 

Близнаци

Препоръчително е да прекарате повече време в приятелска среда. Ще намерите решение на своите проблеми в компания. Помислете как да очаровате и задоволите любимия човек.

     
 

Рак

Необходимо е да се съсредоточите върху личните отношения. За любимия човек, за близките ви вашето внимание и грижи ще бъдат особено важни. Отделете време да говорите за неща, които ви интересуват и обсъдете общите си планове.

     
 

Лъв

Хубав и спокоен период за вас. Разпускайте и почивайте пълноценно, а някои ангажименти могат още да почакат. Сега не е подходящо да се натоварвате. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща.

     
 

Дева

Днешният ден ще бъде хубав и спокоен, освен ако сами не намерите начин да го развалите. Избягвайте да мрънкате на партньора си или на близките. Заемете се със занимание, което да ви доставя удоволствие  и му се посветете изцяло. Това ще ви успокои и релаксира.

     
 

Везни

Благополучно завършване на ситуация, проблеми или нещо друго. Възможните неща, които могат да се случат са: добри новини, приятни промени, някакво постижение, осезаеми резултати. Отделете си време за това, което сте намислили. Вижте се с приятели. 

     
 

Скорпион

Днешният ден носи стабилност. Всичко работи във ваша полза. Ще имате възможност да свършите важни задачи. Използвайте рационално всички добри възможности. Непременно намерете време да се посветите на любовта.

     
 

Стрелец

Денят е хубав и приятен. Ако нямате належаща работа, по-добре я отложете. С близки хора можете да предприемете съвместни културно-развлекателни мероприятия. Може да получите добри новини или приятни изненади.

     
 

Козирог

Днес късметът ще е с вас. Поне сега оставете всички ангажименти настрана и отделете цялото време за съвместно приятно прекарване и забавление със семейството или приятели. Идете непременно някъде на разходка.

     
 

Водолей

Денят може да се окаже доста забавен за мнозина или да преживеете нещо интересно. Не са изключени благоприятни събития, добри новини или приятни изненади. Имате много добри идеи, но те няма да бъдат приложени незабавно.

     
 

Риби

Вие се намирате в пълна хармония със себе си. Могат да възникнат някои трудности, но те едва ли ще развалят настроението ви. Днес се отпуснете напълно и не мислете за нищо – нито за работа, нито за грижите си. Време за любов и още нещо.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е активен, но не толкова агресивен като предния, а вече по-мек. Пълен с радост и движение. Днес е по-добре да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Ден за творчески и нестандартни решения.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки в природата, да усетите енергията на стихиите, да се изкъпете в хладна вода и да ви “прочисти” вятъра.