Седмичен хороскоп за 6 - 12 август 2018

Хороскоп

05-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Начинът, по който вършим малките неща, определя начина, по който вършим всичко.

Тази седмица ще донесе нови сили за постигане на поставените цели. Въпреки, че на работното място цари лятно отпускарско настроение, вие ще имате делова настройка, но не очаквайте голям напредък в работата Ще трябва да преразгледате отново някои ваши планове. Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към същественото. Трябва да овладеете своето самолюбие и самодоволство. Наранявате някои хора около себе си и дори не разбирате. Заемете се с личния си живот и укрепете взаимоотношенията си в семейството.

Благоприятни дни- 06, 07, 10, 11

Неблагоприятни дни- 08, 09

     
 

Телец

Нови лица, нови условности, нови проблеми.

За вас настъпва добра седмица. Ще е характерна атмосфера на целеустременост, трудолюбие и дисциплина, самоконтрол над емоционалната сфера. Ще се разшири кръгът ви от отговорности. Малко се доверявайте на другите, повече разчитайте на себе си. Интуицията ще ви подскаже кой е приятел, кой е враг. Конкурентите ви сега имат по-слаби позиции от вас. В делата ви не предстоят никакви сериозни изменения. Не е изключено обаче да се окажете под влияние на някакви обстоятелства, хора или ситуации. Дръжте се така, че другите да не могат да предугадят вашите планове и действия.

Благоприятни дни- 08,09,12

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Близнаци

Проявявайте повече търпимост.

Предстои една добра седмица. С вашия ентусиазъм и нестандартното виждане на ситуациите, със смелото преодоляване на препятствията, ще можете да придвижите много напред делата си, дори да завършите някои от тях. Резултатите все още не са видни на този етап. Дори да срещнете трудности, те ще са лесно преодолими. Променящите се обстоятелства в благоприятна светлина, ще могат да подобрят материалният аспект. Важно значение ще имат съглашения, построени на лични симпатии, на скрити договорености. Отношенията с колегите ще бъдат плодотворни. В края на периода ви очаква активен социален живот, много срещи.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Рак

Светът е рафиниран, но не злонамерен.

Седмицата няма да е лоша. Благоприятно време за творческа активност. Знайте, че простите решения могат да ви доведат до реален успех. В професионалната сфера ще се повиши вашият авторитет. Обмяната на мнения с партньори, може да ви доведе до интересен резултат. Избягвайте да провокирате другите със своите действия и изказвания. Отърсете се от лошите мисли и негативните мнения за някои хора, бъдете добри и търпеливи. Избраната от вас посока лесно може да се промени. В любовен план е малко неустойчив периода. Трябва да предприемете по-деликатен и артистичен подход към човека, който ви интересува.

Благоприятни дни- 12

Неблагоприятни дни-08, 09

     
 

Лъв

Когато не искаш нищо, при тебе идва много.

Предстои ви доста активна седмица. Очакват ви положителни промени, някои обстоятелства ще се развиват във ваша полза. Ще имате прекрасна възможност отново да докажете себе си в различни поприща. Вашите желания и реални действия могат да влязат в някакъв дисонанс. Ще трябва да сте готови всеки миг да се приспособявате към ситуациите.  Може да си мислите, че хората около вас просто ви използват, без да дават нищо в замяна. Най-вероятно се заблуждавате. Сега не е време да плувате срещу течението. Избягвайте да влизате в кавги с близките си.

Благоприятни дни- 06, 07

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Дева

Знай къде стоиш и знай за какво стоиш, това е твоята основа.

През седмицата е подходящо да разширите кръгозора си. Тенденциите пред вас са благоприятни. Отделете главното от второстепенното и се съсредоточете именно върху тези задачи, които действително се нуждаят от внимание. Необходимо е да се действа решително, да се реализират плановете, но е желателно да се привлече подкрепата на колегите. Не взимайте сериозно клюки и слухове, защото информацията достигнала до вас, ще бъде прекалено изопачена. В четвъртък може нещо да се обърка и да допуснете грешка, затова много внимавайте.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 06, 07, 12       

     
 

Везни

Когато се освобождаваш от това, което имаш, ти получаваш онова, от което се нуждаеш.

През седмицата ще се чувствате изпълнени с енергия. Обстановката постепенно започва да се нормализира. Изберете основната задача за периода и внимателно обмислете стратегията за нейното решение. От вашите действия ще зависи развоя на събитията. Периода е подходящ да приключите с много неща или хора около себе си. Ако останете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви разкрият нови перспективи и ще подкрепят начинанията ви. Седмицата ще е наситена с много срещи. Трудно ще ви е да балансирате между работата и семейството.

Благоприятни дни- 06, 07, 10, 11

Неблагоприятни дни- 08, 09

     
 

Скорпион

Изпълнени сте с огромна вътрешна сила.

Старайте се да не пропуснете и най-малките възможности, от които можете да извлечете полза. Възможно е да възникнат неуредици на работното ви място, но за кратко. Не губете присъствие на духа. Някои от вас ще получат допълнителни доходи. Склонни сте да давате на другите прости, но важни съвети, но вие също се нуждаете от такива. Ще се стремите да общувате повече – това ви харесва. Възможно е да получите необходима помощ от мъж. В някакъв аспект може да се нарече ваш покровител. Не са изключени юридически неуредици или усложнения. Благополучно ще е пътуване свързано с работа.

Благоприятни дни- 08,09,12

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Стрелец

Възползвайте се максимално!

Тази седмица ще е наситена със събития.  Време, което трябва да се използва с максимален ефект. Имате още един шанс да се върнете към предишните си планове. Бъдете внимателни, когато водите преговори (независимо дали на делово и лично ниво). Анализирайте старателно информацията. Не бързайте с реакциите и отговорите, в противен случай може да допуснете грешка. Добре е да анализирате своите предишни грешки и да извлечете поука от тях. Ще успеете да стигнете до корена на стари заплетени проблеми. Възможни са парични постъпления.

Благоприятни дни- 10, 11

Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Козирог

За да не ви е скучно, спретнете си малък празник за душата.

Като цяло седмицата е добра, в някои случаи може да се нарече и успешна. Ще бъдете посветени на работата си и деловите контакти. Подгответе се за нови задачи. Не можете да си позволите да губите ценно време напразно, покажете максимално усърдие и ефективност. Някаква неопределеност на ситуация ще ви подейства на нервите. Към вас се прикрепят хора, с които не би трябвало да имате нищо общо. Съдбата ще ви предостави някакъв шанс, стига да го видите и да не го пропуснете. Намерете време за развлечения, за приятелски и любовни срещи.

Благоприятни дни- 12

Неблагоприятни дни-08, 09

     
 

Водолей

Изясни целта си. Само тогава ще можеш да я постигнеш без суета.

Звездите ви обещават благоприятни ситуации и обстоятелства. Заемете се с придвижване на деловите си начинания и нови проекти. Възможно е да преразгледате приоритетите си и да се появят нови интереси и задачи. Ще приемете нестандартни решения или ще действате по нов и за себе си начин. Тази седмица обърнете специално внимание на комуникацията с подходящите хора. Можете да се насладите на неочаквано признание на вашите професионални заслуги. Вслушайте се в мнението на своята половинка и ще избегнете вземането на грешни решения.

Благоприятни дни- 06, 07

Неблагоприятни дни- 10, 11

     
 

Риби

Ти знаеш правилата, но не знаеш всички правила, по които живее Светът.

Успехът във вашите дела ще бъде пряко свързан с умението ви да се настройвате към вътрешният си глас и логически да осмисляте настоящето. Трябва да отделите внимание на детайлите, за които на другите не им достига търпение. Намирайте време да се отпуснете и да почивате, нервната ви система бързо се изтощава. Още не е дошло времето за реализиране на плановете за бъдещето. В личните отношения може да настъпи известно неразбирателство, а емоциите ще ви пречат да оцените правилно случващото се. Бъдете подготвени за всякакви изненади в личния си живот.

Благоприятни дни- 08, 09

Неблагоприятни дни- 06, 07, 12