Къде в София няма да има вода днес?

Мисия София

06-08-2018, 08:11

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Голаш“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Голаш“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Нешо Бончев“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Лястовица“ до ул. „Планинско цвете“; ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“; ул. „Кирил Пърличев“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Мелодия“; ул.“ Копринарска“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“; ул. „Гено Киров“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“; ул. „Разлог“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Даскал Стоян Попандреев“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ралевица“ от ул. „Кумата“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“; ул. „Даскал Стоян Попандреев“ от ул. „Кумата“ до ул. „Бояна парк“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Саранци“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Саранци“ от ул. „Летоструй“ до ул. „Източна тангента“.