Дневен хороскоп - вторник, 7 август 2018

Хороскоп

06-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ви е предопределено да бъдете едно от двете - победител или победен. Страничен наблюдател няма да ви се получи. Много вероятно е някой или нещо друго да ви обърка, да ви принуди да изоставите плановете си.

     
 

Телец

Днес и утре е желателно да се посветите на творчество, интелектуална дейност или изцяло да се потопите в работата си. Планетните влияния ще бъдат творчески за вас. Когато става дума за власт и пари, бъдете внимателни.

     
 

Близнаци

Днес Слънцето активира Юпитер, но влиянието им е негативно, така че е препоръчително да се посветите само на задължителната работа и дела, които няма възможност да се отложат за по-късно.

     
 

Рак

Мнозина ще се опитат да променят някои установени правила на работното място, но може да срещнат несъгласие и недоволство. Пазете се от прекалено експресивни изказвания, особено с патетичен нюанс.

     
 

Лъв

Денят не е лош. Вие сте настроени оптимистично и това ще ви помогне да се справите с трудностите. Ще се доберете до полезна информация, която ще използвате в бъдеще. Ще се справите с някаква ситуация по-добре от очакваното.

     
 

Дева

Днес може да бъдете нападнати от много досаден човек, от когото ще бъде изключително трудно да се отървете. Не планирайте нищо значимо за този ден, най-вероятно няма да може да осъществите замисленото.

     
 

Везни

Днешният ден за мнозина ще изглежда като бягане с препятствия. Те няма да са големи, но може да са много. Възможно е да възникват конфликти на случаен принцип. Старайте се да ги избягвате и не се връзвайте на приказките на другите.

     
 

Скорпион

Във вторник звездите ви препоръчват да се посветите на по-спокойни и лесни дейности. Дайте си умствена почивка, релаксирайте. Трудности може да срещнете, но не губете кураж. Понякога трябва да се премине и през това.

     
 

Стрелец

Възможни са неприятности, но не се отчайвайте. Не всичко ще е толкова лесно, но имате минимален шанс да успеете. За тези, които успеят да издържат теста за издръжливост, без да губят чест и достойнство, съдбата е подготвила достойна награда в скоро време.

     
 

Козирог

Днес тези, които ще попаднат в топла и задушевна компания, в тях ще се надигне дара на добър и сладкодумен разказвач. Подходящ период за самоусъвършенстване и за работа върху себе си. Ще имате шанс да поправите някои грешки от миналото, възползвайте се.

     
 

Водолей

Всички действия, които могат да повлияят върху живота ви, трябва да обмисляте внимателно, както и да прецените всички плюсове и минуси. Възможна е приятна изненада от близък човек или благоприятно стечение на обстоятелствата, което да ви облагодетелства.

     
 

Риби

Квадратурата на Луната ще ви донесе малко повече стрес и напрежение, може да ще разруши плановете ви или да създаде дисхармония в отношенията ви. Опитайте се да избягвате конфликтите, не оставяйте гордостта и амбицията да ви водят.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В днешния Марсов ден, ако действате решително и енергично, всичко е във вашите ръце. Не се занимавайте с дребни неща и не спирайте по средата. Възползвайте се от добрите възможности да се издигнете поне с една стъпка по-нагоре и напред, и запомнете: днес за вас няма нищо невъзможно! Можете да постигнете по всеки въпрос убедителна победа и да покажете своето превъзходство.

Предупреждение на деня: има голяма вероятност за парични загуби, свързани както със собствената ви небрежност, така и със злоумишлените действия на други хора. С други думи, стойте далеч от парични приключения, както и от подозрителни хора.