Дневен хороскоп - сряда, 8 август 2018

Хороскоп

07-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес някои дребни на пръв поглед неща ще ви разкрият нови пътища за по-добра печалба. Леко ще се справяте дори с по-уморителните задачи. Има вероятности да получите пари отнякъде. 

     
 

Телец

Днес ще е оптимистично настроението ви. Стремете се да си създадете максимален уют, удобства и комфорт, както и материална обезпеченост, която ще ви позволи да се отдадете на кратък и заслужен отдих.

     
 

Близнаци

Съсредоточете се в проблемите и задачите през днешния ден. Не се заяждайте с другите, заради кризата, в която сте изпаднали. Не се безпокойте за нищо. Приятели ще ви се притекат на помощ, ако се наложи. 

     
 

Рак

Днешният ден не е подходящ за осъществяване на мечтите ви. Не предприемайте нови действия. Пръскате повече любов и чар около себе си. Близък човек очаква да му обърнете внимание в близко време.

     
 

Лъв

Интересен ден очаква повечето от вас. Нищо чудно да срещнете някое от старите си гаджета. Финансови притеснения няма да имате, но по-отрано преценете какви средства ще са ви нужни и как да ги разпределите правилно.

     
 

Дева

Днес е добре да бъдете самокритични и да опитате да надмогнете своите слабости. Обогатете се с нови и полезни знания. Имате желания да смените обкръжението си, което по ваше мнение отдавна сте надраснали.

     
 

Везни

Хубав ден, но изобщо няма да ви  се работи. Но в името на справедливостта и доброто си име, ще решите да свършите задълженията си както е необходимо. Добри сте в даването на съвети, но не натрапвайте мнението си, особено ако не е поискано.

     
 

Скорпион

Движението се натъква на препятствия. Бъдете предварително уверени в това, което правите (или не правите). Работата не е в пропуснатите случаи. Просто трябва да знаете, че пред вас не са разкрити още всички възможности.

     
 

Стрелец

Оживление и радостно настроение ще струи от вас през целия ден. Просто ще бъдете неотразими. Някои от вас кроят сериозни  и амбициозни планове, но трябва да още почакате. Ще бъдете въвлечени в интелектуални разговори и развлечения. 

     
 

Козирог

Днес настроението ви ще е отлично. Не ви се мисли за изобщо за работа. Дайте си почивка от уморителните ангажименти, ако е възможно. Денят е благоприятен за пътуване. Малко повече практичност проявете в действията си.

     
 

Водолей

Околните разчитат на оригиналното ви мислене, за да намерят изход от нестандартна ситуация чрез съветите ви. Но за съжаление вие също не можете да се похвалите със свежи идеи през днешния ден. Лек творчески и ментален застой. 

     
 

Риби

Опитайте се да възстановите жизнените си сили, защото това ще изиграе решаваща роля за възможностите ви да се справите с предстоящите предизвикателства в деловата сфера през днешния ден.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е посветен на вътрешният и духовен мир на човека. Обърнете се към божествената мъдрост и своите духовни източници, както и към вътрешният си глас. Енергийно благоприятен ден. Време за медитация. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини. Да се изключат алкохола и цитрусовите плодове.

Само съблюдавайки хармонията на деня, може да се почувства резултата от вътрешната работа, духовните промени. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия. Да се злоупотребява с натрупания потенциал не бива, защото може да доведе до изтощение на организма.