Няколко квартала в столицата без вода днес

Животът

08-08-2018, 08:10

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Азмаците“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Черковна“, ул. „Самоковски път“, ул. „Ридо“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Братя Бъкстон“, жк. „Бъкстон“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Казбек“, от бул. „Братя Бъкстон“ до ул. „Ген. Стефан Тошев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина клисура“, жк. „Сухата река“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Момина клисура“, от ул. „Вършец“ до ул. „Витиня“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“, ж. к. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Българска морава“, от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“, ж. к. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ №89В,№91А, №91, №89А.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 742, кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Люлински поток“, от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „742“; по ул. „742“, от ул. „Люлински поток“ до ул. „Маджарица“.