Пускат специален крем за ръце в подкрепа на ВК "Марица"

Дизайнът е брандиран с цветовете и логото на Жълто-сините

Един от спонсорите на Марица (Пловдив), Стар Нейлз, пусна специален продукт, с който ще подкрепи допълнително волейболния клуб. Става дума за крем за ръце в лимитирано издание, чийто дизайн е брандиран с цветовете и логото на Жълто-сините. 100% от стойността на продажбите ще бъдат дарени на Марица.
Кремът с кауза, който омекотява кожата и поддържа хидратацията, е със специално подбрани съставки, аромат и опаковка и със спортен и стилен дизайн.
“Стар Нейлз е социално отговорна компания и екипът ни единодушно реши да дарим 100% от стойността на всяка продадена бройка от SNB Крем за ръце с бизаболол в подкрепа на волейболен клуб Марица,” заяви Емилия Динкова, управител на Стар Нейлз и член на УС на пловдивския клуб. “Вярваме, че нашата кауза ще стане и обща, защото децата и юношите се чувстват по-добре в спортните зали и когато са ангажирани с дейности, които ги изграждат и развиват. Гордеем се с постиженията на прекрасните млади дами от Марица и сме сигурни, че не сме единствените. Това ни вдъхнови да разработим грижа, която да носи позитивно послание и дух на успех.”