Дневен хороскоп - четвъртък, 9 август 2018

Хороскоп

08-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

При днешният ден е възможно да се появят във вашето обкръжение хора, които да ви разкрият нови възможности. Бъдете предпазливи към всички предложения, но се старайте и да не изпуснете своя звезден час.

     
 

Телец

Днес ще бъдете споходени от практични мисли какво да направите, за да спечелите повече пари. Това обаче може да се отрази на ефективността на работата ви, като ви направи разсеяни. Втората половина на деня ще започне да отслабва леко жизнената ви сила.

     
 

Близнаци

Житейските неуредици и трудности няма да ви саботират. Астрологичните влияния ще благоприятстват успешно да завършите това, което вече сте започнали. Само бъдете по-внимателни! 

     
 

Рак

Днес енергийните ресурси на вашия организъм са на висота. По-уверени се чувствате в себе си и своите възможности. Лесно ще намирате подход и общ език дори към най-несговорчивите хора.

     
 

Лъв

През днешният ден събитията може да ви поставят в центъра на вниманието. Мнозина ще имат възможност да реализират свое желание. През втората половина на деня са възможни малки здравословни неразположения.

     
 

Дева

Днес е препоръчително повече да мълчите, тъй като може дори без видими причини да възникнат спорове с хората, с които общувате. Ако бъдете достатъчно въздържани и тактични, това ще ви помогне да неутрализирате назряващият конфликт.

     
 

Везни

Не е изключено някои от вас да получат примамливо предложение. Вслушайте се в собствената интуиция преди да вземете окончателно решение. Звездите ви съветват настойчиво да се погрижите и да промените нещо в своя имидж.

     
 

Скорпион

Вероятно на повечето от вас ще им се наложи да съвместят личното с общественото. Някои проблеми, които сте мислили за отдавна приключени и решени, отново ще застанат на вашия път.

     
 

Стрелец

Денят е изпълнен с позитивна енергия и спокойствие. Бъдете търпеливи към своята половинка и проявете повече внимание, нежност и загриженост. Това ще затопли отношенията ви. Ако има мир и съгласие, животът става все по-хубав!

     
 

Козирог

Денят е благоприятен за делова активност. Ще имате и подем в енергията. Проявете лична заинтересованост към работата и с такъв подход няма начин да не успеете. Със задачите ще приключите навреме.

     
 

Водолей

Днешният ден е благоприятен ден за повечето от вас. Всичко, което сте набелязали за днес, ще можете да осъществите. Късметът ще ви съпровожда, само се постарайте да не го прогоните.

     
 

Риби

Взаимоотношенията ви с дадена личност може да пострадат през днешния ден. Не отстоявайте активно своите интереси сега, ако желаете да запазите позиции. Имате необходимост от едно силно рамо, на което да се опрете.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Един от най-прекрасните, благоприятни и светли дни. Символ е лотосът- олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Този лунен ден още носи неизменно успех в делата. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.