Катастрофа отне живота на 73-годишен мъж вчера

37-годишен водач ударил отзад 73-годишен велосипедист

Катастрофа отне живота на 73-годишен мъж вчера. Около 7.30 часа на тел. 112 постъпила информация за пътен инцидент в село Ръжево Конаре – лек автомобил „Форд“ с 37-годишен водач ударил отзад 73-годишен велосипедист, който починал на място. Шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е отрицателен. Взета му е 24-часова мярка за неотклонение. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Хисаря.
Възрастен мъж е с опасност за живота след пътен инцидент вчера в Пловдив. По първоначални данни, около 8.45 часа, на кръстовище между ул. „Йордан Гавазов“ и ул. „Атон“ сметопочистващ камион блъснал пресичащия пътното платно 73-годишен пешеходец. Пострадалият е настанен в болница със сериозни наранявания. Взета му е кръвна проба за алкохол. Камионът управлявал 57-годишен водач, който е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Работата по изясняване на обстоятелствата около катастрофата продължават служители на сектор „Пътна полиция“.  
Тийнейджър е в болница след пътно произшествие вчера. Минути след полунощ било съобщено, че в село Чоба лек автомобил „Шкода“ се блъснал в електрически стълб. Служители на РУ – Раковски установили, че колата управлявал 16-годишен неправоспособен жител на село Тюркмен. От екип на Спешна помощ той бил откаран в пловдивска болница, където е оставен под лекарско наблюдение. Взета му е кръвна проба за алкохол. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.