Магазин от известна верига откриха днес в Добрич

Датската компания е вече с общо 20 обекта в страната

Два нови магазина отваря днес JYSK България – един във Варна и един в Добрич, който ще е и първият от веригата в града. Така, към момента датската компания е вече с общо 20 обекта в страната, като се очаква до края на 2019 г. те да се увеличат с още 12 броя, което прави и България един от най-бързоразвиващите се пазари за JYSK. Плановете на JYSK България са само до края на август 2018 г. да успее да зарадва феновете си с още 2 магазина.

Цялостната концепция за присъствие в страната следва успешния модел на експанзия, който JYSK прилага и в другите страни – да има средно по 5 обекта в по-големите градове. До края на 2019 г. предстои и финализирането на логистичния център в Божурище – своеобразен хъб за общо 270 магазина от 7 държави в Югоизточна Европа и 4-ти по ред в света.

Откриването и в двата града е истинско събитие и за любителите на домашния уют, скандинавския дизайн и иновативните решения. По традиция, веригата подготвя множество подаръци и изненади за първите си 100 посетителя, като във всеки от първите 4 работни дни на магазините JYSK теще имат възможността да се сдобият с някои от най-търсените артикули: завивки, възглавници, одеяла и хавлиени кърпи.

„Днес е изключително вълнуващ за нас ден, защото едновременно откриваме два обекта в България. Казваме „Добре дошъл!“ на JYSK в Добрич. - магазин номер 19 в страната. През последните годините обектите, които открихме, бяха предимно в южната част на страната, затова сега е време да се насочим и към останалите големи градове, особено тук на север. Варна пък ще е своеобразен юбилеен магазин за нас – 20-ти по ред и втори JYSK България в града, като първият ни обект тук е и един от най-успешните в България.”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

“JYSK Българияе добре позната марка в региона, а клиентите от морската ни столица дълго време чакаха да открием първия обект тук. Сега искаме да ги зарадваме и с втори. С откриването на магазина в Добрич пък, веригата стъпва за първи път в града и се надяваме това да е само началото на присъствието ни и тук. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти.“, каза по повод двата нови магазина Георги Василев, регионален управител на JYSK България.

„Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор”, каза Доротея Костадинова, управител на JYSK Българиявъв Варна.

 „Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването!Готови сме да посрещнем клиентите си със селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн и разбира се, с експертна помощ при избора за обзавеждане и декорация на уютния дом.“, заяви Светослав Йорданов, управител на JYSK Българияв Добрич.

Веригата магазини продължава да държи и по-високо от средното за страната ниво на удовлетвореност на служителите. Показателят за удовлетвореност и мотивация на служителите в JYSK Българияе (75) от 100, докато средният показател за страната е едва (58).