Дневен хороскоп - петък, 10 август 2018

Хороскоп

09-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес избягвайте всякакви прояви на агресивност. Не бързайте в нищо. Ако не се чувствате във форма, по-добре си вземете  почивен ден. Посветете свободното си време на себе си или на семейството вместо на странични хора.

     
 

Телец

Денят е рисков за взаимоотношенията ви, защото сте изнервени от напрегнатото ежедневие. В брачните отношения е необходимо да проявите взаимна снизходителност. Постарайте се да балансирате непрекъснато, колкото и да е трудно това.

     
 

Близнаци

Денят носи изненади, а не винаги те са приятни. Малко вероятно е да постигнете добри резултати. Трябва да владеете ситуацията във взаимоотношенията си. Не прибързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

     
 

Рак

Днес не е вашият ден. На мнозина ще им липсва виталност и желание за работа. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална и ментална дейност. Втората половина на деня ще бъде по-трудна и напрегната от първата.

     
 

Лъв

Прекомерното чувство за собствена значимост, прекалената самоувереност и самолюбие не са най-добрите ви съветници днес. Може да ви натоварят с нови отговорности, които да ви се сторят доста обременяващи и сложни.

     
 

Дева

Днес предстои да се занимавате с важни неща, които изискват концентрация и внимание към детайлите. Постепенно ще се увеличава вашата активност. Някои от вас ще бъдат осенени от внезапни прозрения или хрумвания.

     
 

Везни

Днес е добре да предпочетете уединението или бъдете по-сдържани в общуването. Препоръчва ви се, ако има нужда да потърсите подкрепата на близки хора или да използвате своите вътрешни психологически ресурси.

     
 

Скорпион

Не е подходящ момента за търсене на решения на собствените индивидуални проблеми. Вслушайте се във вътрешния си глас и той ще ви подскаже с какво може да се занимавате и  какво трябва временно да пренебрегнете.

     
 

Стрелец

Денят може да донесе изнервящи ситуации. Бъдете сдържани и ще владеете ситуациите. Не пренебрегвайте дребните детайли, които може да се окажат много важни. По-добре сега спестявайте пари, вместо да харчите.

     
 

Козирог

Няма да ви се отрази добре рутинната работа. Ще бъдете лесно раздразнителни и ще се увличате по всеки повод в спорове. Може би ще се чувствате доста изморени. Съществени резултати няма да постигнете, но вие и не очаквате повече.

     
 

Водолей

Днес ще изпитате потребност да бъдете сред приятели, да можете да си поговорите за интересни и лични теми, да се разведрите. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти, кръстословици и др. 

     
 

Риби

Научете се да наблюдавате внимателно. Избягвайте бързото вземане на решения и бързите действия. От излишната мечтателност и стремежи към пълна независимост трябва временно да се откажете.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят има силна енергия и не всички хора могат да се справят с нея. Силно нараства вероятността от възникване на всякакъв род конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Добре е всички да бъдем сдържани и внимателни, да проявяваме търпение към чуждите грешки и недостатъци, да не реагираме бурно.

Да не се предприемат никакви активни действия и да не се започват нови дела. Всяко започнато дело е обречено на неуспех. Ще завърши не както е проектирано или изобщо няма да се изпълни. Постарайте се да ограничите контактите си с хората, а още по-добре да се отменят срещите. Колкото по-малко контакти имате днес, толкова повече са шансове да избегнете излишни неприятности.