Ограничено движение в столицата

Мисия София

10-08-2018, 10:14

Снимка:

sofiautre

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

До 24:00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства по пътната лента от северната страна на пътното платно на бул. "Джеймс Баучер" в участъка от 120 м. от кръстовището с ул. "Света гора" към ул. "Йоан Екзарх".

До 20:00 часа се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства на алеята пред сектор "Г" на Национален стадион "Васил Левски", с изключение на специализираната товарна транспортна техника, която ще разтоварва и извозва всички необходими материали за ремонта на спортните зали.

Въвежда се временна организация на движението във връзка с заснемане на кадри от филм. Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на снимачния екип и извън местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент”, както следва:
От 14.00 до 24.00 часа днес и от 14.00 до 24.00 часа на 11 август 2018 г. на ул. „Георг Вашингтон” между ул. „Трапезица” и ул. „Пиротска” – 6 паркоместа.

"Център за градска мобилност" ЕАД закрива местата за почасово платено паркиране и измества местата за платено паркиране "служебен абонамент" за времето и мястото посочени по-горе.