Дневен хороскоп - събота, 11 август 2018

Хороскоп

10-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес може да срещнете трудности, но ще успеете да се справите с всички. Най-добре ще се получи при тези, които си поставят високи цели. Занимавайте се само с личните си проблеми и оставете чуждите настрана.

     
 

Телец

Денят е благоприятен. А как ще се възползвате от него, зависи изцяло от вас. Когато общувате със своите близки, бъдете откровени и така по-лесно ще постигнете съгласие за всичко.

     
 

Близнаци

Днешният ден може да донесе за някои от вас забавни моменти, комични ситуации или да преживеете нещо интересно. Няма нужда да бързате. Имате достатъчно време, за да завършите всичко, което сте планували или започнали. 

     
 

Рак

Денят е благоприятен и плодотворен. Мнозина ще постигнат напредък в делата си. Чрез общуването с околните, ще намерите решението, от което се нуждаете. Пазете се от доброжелатели и ласкатели. Нещо казано по ваш адрес може да ви разстрои.

     
 

Лъв

Хубав ден, макар и не прекалено плодотворен. Едва ли ще бъде възможно да постигнете зашеметяващи успехи, но ще имате достатъчно време да общувате с приятни и интересни хора. Вашето обаяние е особено силно сега и ще въздействате върху другите на подсъзнателно равнище.

     
 

Дева

Някои Дева ще се разделят с илюзиите си и ще разберат какво всъщност им пречи да успеят и как да премахнат препятствията от пътя си. Можете да правите малки покупки, включително непланирани, те ще бъдат успешни.  

     
 

Везни

Настъпва относително спокоен период за вас. Може да си отдъхнете и да разпускате, а работата може да почака. Сега не е най-подходящ момент да се щурмуват върхове. Заемете се с по-спокойни неща.

     
 

Скорпион

Не се отказвайте от плановете си. Ако бъдете силни и упорити, ще бъдете в състояние да реализира това, което сте замислили, дори и да не е лесно. Целесъобразността на работата ви ще донесе отлични резултати.

     
 

Стрелец

Залог за успеха, който гоните, са бързите и решителни действия. Постарайте се да бъдете още по-целеустремени и съсредоточени върху главните неща. Не пилейте силите си за дребни неща или в различни направления. 

     
 

Козирог

Денят е спокоен и не се очакват важни събития и значителни промени. Времето ще работи във ваша полза. Имате нужда да преосмислите някои неща на спокойствие преди да предприемете необходимите действия.

     
 

Водолей

Днес ще се натъквате на различни изкушения и съблазни и ще ви е трудно да им се противопоставите. Бъдете предпазливи и проявявайте здрав разум. Емоциите ви ще бъдат силни, затова не им давайте да се проявят на воля.

 

     
 

Риби

Каквото и да се случва ще е за ваше добро. Даже да има неприятни събития, то те ще донесат в бъдеще добри дивиденти. Не споделяйте тайните си и не обсъждайте плановете си за бъдещето. По принцип колкото по-малко разказвате за себе си, толкова по-добре.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 12:59ч  е благоприятно за обобщение, за анализиране на миналите събития, за допуснатите грешки, за направените дългове. Необходимо е да благодарим за подаръците и уроците, които сме получили от живота. Важно е да имате духовен подем, да проявявате щедрост и доброта. Съзерцанието на красотата, откритостта и искреността се насърчават от Висшите сили.

В 12:59ч настъпва новолуние в знак Лъв. Едновременно с него ще има частично слънчево затъмнение. До края на деня Луната ще се движи без курс. Не започвайте нищо ново, не предприемайте важни неща, не сключвайте договори, не правете големи и скъпи покупки. Благоприятно е само за рутинна работа, за обичайните неща, за почивка и за обмисляне и създаване на нови планове. Може да работите с желания.